Chantal Janzen & Wendy van Dijk – Fleurop en RTL gaan samenwerken voor het nieuwe RTL 4-programma ‘Janzen & Van Dijk: Voor al Uw Bruiloften en Partijen’. In dit programma nemen stellen met een (stiekeme) huwelijkswens het tegen elkaar op, met als inzet een droombruiloft. Fleurop zorgt ervoor dat de stellen in de bloemetjes worden gezet. Een prachtig bruidsboeket is tenslotte de finishing touch.

Chantal Janzen & Wendy van Dijk

Janzen en Van Dijk
Bloemen en beleving

Joyce Borghardt, Sales Director Branded Content bij RTL: “Het nieuwe RTL 4-programma ‘Janzen & Van Dijk: Voor al Uw Bruiloften en Partijen’ heeft in Fleurop een perfecte sponsor gevonden. Deze samenwerking werkt op alle fronten versterkend, zowel voor Fleurop als voor het programma. Samen bezorgen ze een goed gevoel”. Michel van Slingerland van Fleurop Interflora Nederland BV sluit zich daarbij aan: “Welke emotie is nu groter dan liefde? Dit nieuwe programma sluit hier perfect bij aan door emoties sfeervol in beeld te brengen. Het raakt je. Hetzelfde effect bereiken wij met onze boeketten. Elk boeket is door onze bloemisten met veel passie samengesteld. De kijker ziet dit terug in het programma. Een perfecte combinatie van het tonen van vakmanschap en het prikkelen van de kijker om eens vaker emoties te uiten met een stijlvol boeket.”

Feelgoodspelshow: bruiloften en partijen

‘Janzen & Van Dijk: Voor al Uw Bruiloften en Partijen’ is een feelgood-programma. Elke aflevering strijden twee gezinnen tegen elkaar in verschillende studiospellen en opdrachten. Het winnende paar krijgt een royaal bedrag om hun droombruiloft te verwezenlijken. Het programma is vanaf 18 maart iedere zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

ankers van saamhorigheid

Foto: Samantha Gades, op Unsplash.

Bruiloftsbloemen

Een bruiloft zonder bruiloftsbloemen? Onvoorstelbaar. Bloemen en liefde zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bovendien zorgen bloemen voor zo’n fijne, ongedwongen sfeer op je bruiloft, welke stijl je ook kiest.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Meimaand: trouwmaand en bruiloftsbloemen