Bruilofstbloemen – Een bruiloft zonder bruiloftsbloemen? Onvoorstelbaar. Bloemen en liefde zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bovendien zorgen bloemen voor zo’n fijne, ongedwongen sfeer op je bruiloft, welke stijl je ook kiest.

Bruiloftsbloemen

Zeggingskracht

Romantisch, bohemien

Van klassiek-romantisch tot stoer-bohemien. Welke stijl je ook kiest voor je trouwdag, met bloemen kom je helemaal los. Een wit bruidsboeket op je bruiloft is nog altijd adembenemend mooi, maar steeds vaker wordt gekozen voor kleur. Bloemen in zachte pasteltinten zijn bijvoorbeeld superromantisch. Met een paar felle accenten erbij krijgt je bruidsboeket nog meer zeggingskracht. Kan het je niet kleurrijk genoeg zijn? Ga dan voor een mix van veldachtige bloemen in bonte kleuren – lekker bohemien.

bruilofstbloemen

Bruiloft

Naar buiten

Trouwen in de buitenlucht is hot & happening. Van bos, boomgaard tot boerenschuur… Het zijn droomlocaties waar je met de bloemenstyling de sfeer verder kan versterken. Bij een zomerse buiten bruiloft kies je natuurlijk voor bloemen van het seizoen, zoals gladiolen, lelies, freesia’s, irissen en dahlia’s. Heb je je oog laten vallen op een mooie binnenlocatie, dan kun je met bloemen ook de ongedwongen sfeer van het veld oproepen met weelderige boeketten bij de entree en een bloemrijk bruidsboeket.

bruilofstbloemen


Tot in de puntjes

Voor de aankleding van de feestlocatie zijn grote, robuuste bloemen heel geschikt, zoals gladiolen en grootbloemige lelies. Daarmee creëer je een paar echte eyecatchers. Het ziet er verzorgd uit als je deze bruiloftsbloemen in een kleiner formaat laat terugkomen in de tafeldecoraties. Ook erg leuk zijn vaasjes aan de stoelen bij de trouwceremonie. Vergeet ook de kinderen niet. Laat voor hen bijvoorbeeld tuiltjes maken van een soort bloemen uit het bruidsboeket, bijvoorbeeld enkele calla’s, kleinbloemige gladiolen of een mooie lelie met een lint. Dat zullen ze nooit vergeten.

bron: iBulb