Testers gezocht – Husqvarna, uitvinder van de robotmaaier, is op zoek naar testers. Heb je een gazon van tussen de 500 en 3.200 m2? Dan maak je kans om de Automower gratis uit te proberen. Aanmelden kan tot en met 2 april 2018 via www.HusqvarnaAutomowerTest.nl en wie weet rijdt er van april tot oktober een robotmaaier over jouw gazon. In ruil deel je jouw bevindingen regelmatig op de website en eigen sociale media.

Testers gezocht

testers

Zo werkt de robotmaaier

Ga naar www.HusqvarnaAutomowerTest.nl, vul je persoonlijke gegevens in met jouw specifieke gazoninformatie. Om de Automower aan te kunnen sluiten, dient er wel een stopcontact beschikbaar te zijn op maximaal 10 meter van het gazon.
Uit alle aanmeldingen selecteert Husqvarna 25 personen, geografisch verdeeld over Nederland. Geselecteerde testers ontvangen automatisch bericht. De Automower wordt samen met de lokale Husqvarna-dealer op het eigen gazon geïnstalleerd. Daarna kan de test beginnen. Na afloop van de test, als aan alle voorwaarden is voldaan, krijg je de Automower cadeau.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: WK voetbal kan niet zonder oranje gras

testers

Automower

De Husqvarna Automower neemt het zelf grasmaaien volledig uit handen. De Automower maakt nauwelijks geluid en werkt emissievrij op een lithium-ion accu. In het laadstation wordt de accu steeds automatisch opgeladen. Wanneer de Automower over het gazon rijdt, snijdt hij slechts een paar millimeter van het gras af. De versnipperde maairesten vallen terug op het gazon en voeden het gras op natuurlijke wijze. De Automower zorgt voor een egaal gemaaid gazon, zonder strepen. Met een begrenzingsdraad wordt het gewenste maaigebied bepaald.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Maken robotmaaiers echte grasvelden duurzamer?