De GOORN – De winter is geen seizoen om te kamperen, maar tijdens de 37-ste editie van De Westerkoggeflora is het allemaal mogelijk. In het weekend van 26 t/m 28 januari 2018 opent camping ‘la Flora’ haar poorten in sporthal ‘De Koggenhal’ in de Goorn. Ruim 30 tulpenkwekers zullen dit weekend de beste tulpen tentoonstellen en de competitie aangaan voor ‘de beste tulp’.

westerkoggeflora

Camping La Flora op Westerkoggeflora

Camping ‘la Flora’
Tussen de duizenden tulpen zijn bijzondere kampeervoertuigen te bewonderen uit de tijden van weleer. De oude KIP-caravan heeft een staanplaats op Camping ‘la Flora’, maar ook een vintage VW-kampeerbusje is er te zien. En her en der staan tenten uit de jaren ’70 en ’80 opgeslagen.
Het hele weekend zijn er heerlijke campingrituelen te zien en te horen. Mensen die lekker ontspannen bij hun tentje, met een gitaartje in de hand en heerlijke akoestische geluiden. Zondagmiddag wordt de show gevuld met Ierse muziek door band De Blauwe Lotus. En laten we de Bingo niet vergeten, dat elke zomer nieuw leven wordt ingeblazen op de vele campings.
[youtube id=”hrmNwqP_NzI” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”?rel=0&controls=0&showinfo=0″ class=””]

 

westerkoggeflora

Bloemententoonstelling

Competitie met tulp ‘Milkshake’
Tulpen hebben de voornaamste plek binnen deze bloemententoonstelling, maar ook decoraties van lelies, alstroëmeria’s, rozen, chrysanten en diverse andere bloemensoorten zijn te bewonderen.

Tulpensoort ‘Milkshake’ heeft een aparte plek op deze show; bloembollenkwekers uit de regio doen met deze tulp mee aan een competitie voor ‘De Beste Tulp’.

Midden in de winter en alvast plannen maken voor de zomervakantie? Dat kan tijdens de Westerkoggeflora in het weekend van 26 t/m 28 januari. De Westerkoggeflora is elke dag geopend vanaf 10.00 uur. Entree bedraagt €4,- voor volwassenen. Kijk voor meer informatie op de site van de bloemententoonstelling.

Locatie

Sporthal ‘Koggenhal’
Dwingel 4
De Goorn


Openingstijden
vrijdag 26 t/m zondag 28 januari  van 10.00 – 22.00 uur