LUTTELGEEST – Vrijdag 23 februari 2018 introduceerde VOORN Spray Roses maar liefst vijf exclusieve trosrozen variëteiten op de Royal FloraHolland veiling in Aalsmeer. De collectie is speciaal geselecteerd en kenmerkt zich door een unieke bloeiwijze en de hoogwaardige kwaliteit.Kwekerij VOORN Spray Roses is zich vanaf vorig jaar gaan specialiseren in het telen van trosrozen en heeft afgelopen jaar gebruikt om te investeren in een perfecte beheersing van alle bedrijfsprocessen. Met behulp van de optimale bedrijfsuitrusting is men nu in staat om zich blijvend te onderscheiden in de trosrozenmarkt op het gebied van kwaliteit en continuïteit.

trosrozen

 

Trosrozen

De vijftal cultivars zijn door VOORN Spray Roses geselecteerd op belangrijke criteria zoals kleur, knopvolume, knopverdeling, bloeiwijze, houdbaarheid, teeltwijze en de uniekheid van deze eigenschappen. Alle cultivars zijn pasteltinten en zijn goed te combineren.

De trosrozen zullen jaarrond geteeld worden. Naast het trouwseizoen van mei tot september is de topkwaliteit gedurende de winterperiode ook een pre. De rozen zijn verkrijgbaar onder de kwekersnaam VOORN Spray Roses, herkenbaar door een moderne zwart-witte uitstraling in logo en verpakking.

Meer info over de kweker, zie: www.voorn-rozen.nl

En zie het foto-album op GroenVandaag Facebook

  

Meer over VOORN rozen

Huwelijksrozen van VOORN Spray Roses
4 nieuwe trosrozen, de VOORN Seasons