LUTTELGEEST- Huwelijksrozen. VOORN Spray Roses introduceert twee nieuwe trosrozen. De witte trosroos Bridal Flow en de zachtroze trosroos Sweet Flow.
Met het trouwseizoen in volle gang een perfecte timing omdat deze twee variëteiten trosrozen heel mooi toepasbaar zijn als bloem voor huwelijken.
De veelzijdige collectie trosrozen van VOORN Spray Roses blinkt uit door een unieke bloeiwijze en de hoogwaardige kwaliteit. Nu met Bridal Flow en Sweet Flow als nieuwe toevoeging.

 

   

Huwelijksrozen

Trosrozen

Kwekerij VOORN Spray Roses is zich vanaf 2017 gaan specialiseren in het telen van trosrozen. Inmiddels beheerst de kwekerij alle bedrijfsprocessen, zodat men in staat is om zich blijvend te onderscheiden in de trosrozen-markt op punten van kwaliteit en continuïteit.

De eerste vijftal cultivars, Josephine, Galina, Tanja, Justine en Aerobic werden door VOORN Spray Roses geselecteerd op belangrijke criteria zoals kleur, knopvolume, knopverdeling, bloeiwijze, houdbaarheid, teeltwijze en de uniekheid van deze eigenschappen.
Vervolgens introduceerde VOORN Spray Roses de cultivars Royal Porcelina, Pink Bubbles, Sweet Bubbles, B Bubbles, Coral Bubbles en Classic Sensation.

Bridal Flow en Sweet Flow

Bridal Flow en Sweet Flow zijn de nieuwste toevoeging. De trosrozen zullen jaarrond geteeld worden. Naast het trouwseizoen is de topkwaliteit gedurende de winterperiode ook een pre.
De trosrozen zijn verkrijgbaar onder de kwekersnaam VOORN Spray Roses en herkenbaar door een moderne zwart-witte uitstraling in logo en verpakking.

Leestips:

Rozen in je tuin: heerlijk toch!

Roos, elegantie die in elke tuin past

Trosroos Giselle, in de schijnwerpers

Alles over rozen op Roses4Gardens

   

De nieuwe huwelijksrozen

Bridal Flow

Bridal Flow is een zeer bijzondere witte trosroos. De bloemvorm met gegolfde bloemblaadjes en de heerlijke geur maakt deze trosroos uniek. Bridal Flow is zeer geschikt tijdens het trouwseizoen, maar kan met haar sprankelende touch en uitstraling ook prachtig zijn als solo bloem of gecombineerd worden in boeketten.

 

Huwelijksrozen

Sweet Flow

Sweet Flow is zachtroze van kleur en is zeer bijzonder door de unieke bloemvorm met gegolfde bloemblaadjes die verwijst naar de indruk van vloeiende beweging terwijl de bloei rijpt.
Eenmaal volledig geopend, creëren de bloemen een verrassende expressie met verschillende vormen. Sweet Flow is met haar unieke uitstraling geschikt als solo bloem maar is ook heel goed toepasbaar in boeketten en arrangementen.

 

Huwelijksrozen

Meer informatie, zie de kweker, VOORN ROSES.

 

 

Meer over VOORN rozen

Vijf nieuwe trosrozen van Voorn Rozen

– 4 nieuwe trosrozen, de VOORN Seasons