‘s-HERTOGENBOSCH – Het duurt nog even tot de volgende editie van TuinIdee. Maar de voorbereidingen zijn in volle gang. Met een nieuw team start organisator 2XPO B.V. met een vernieuwd concept.
Dit concept biedt voor de komende edities dé ingrediënten voor een succesvol, vruchtbaar en vernieuwend event waar beleving en inspiratie centraal staan.

Tuinidee

Ook de verbouwing van de Brabanthallen met het nieuwe centraal gelegen ontmoetingsplein van ruim 7.000 m2 biedt voor de aankomende editie ongekende mogelijkheden.

In de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch draait van 22 t/m 25 februari 2018 alles om beleven en inspireren, om de zintuigen te prikkelen.
Meer nieuws volgt later op GroenVandaag en zie de vernieuwde beurssite.

Geen standaard event
“We willen een nieuw, eigentijds, fris TuinIdee neerzetten waarmee we het publiek verrassen. Deelnemers aantrekken die met een goed verhaal en een optimale merkbeleving bezoekers inspiratie bieden en hun tuinwensen laten uitkomen” aldus Jennie Elzinga, manager 2XPO.

tuinidee vernieuwd

 

Beleving
Om van de ene beleving in de andere te vallen, wordt de vloer niet ingedeeld op thema’s, maar het aanbod op categorieën, die op een slimme plek over de vloer worden verdeeld. De categorieën zijn:
-Tuinmeesters
-Genieten en onderhouden
-Buiten is het nieuwe binnen
-Voor het hele gezin
-Eetbare tuin
-Duurzame tuin
-Exclusive

Hoofdrol voor nieuw ontmoetingsplein Brabanthallen
Eind 2017 krijgt Brabanthallen ’s-Hertogenbosch een nieuwe grootse hoofdentree. Het huidige U-vormige middenterrein van ruim 7.000 m2 wordt overkapt met een lichtdoorlatend dak. Deze nieuwe entree zal op TuinIdee 2018 een hoofdrol spelen als verbinding naar de vele m2 tuininspiratie. De tuinen worden hiermee letterlijk en figuurlijk weer centraal gesteld.

TuinIdee
TuinIdee is het event dat jaarlijks dé start van het tuinseizoen markeert. Met zo’n 200 aanbieders van topmerken biedt het event bezoekers vier dagen lang de ultieme tuinbeleving. Van professioneel advies en praktische workshops tot onmisbare gereedschappen en exclusieve apparaten.