Tuinseizoen op Tuinidee 2018 – Van 22 t/m 25 februari 2018 opent Brabanthallen ’s-Hertogenbosch haar deuren voor TuinIdee. Het grootste tuinevenement van Nederland vormt dé aftrap van het nieuwe tuinseizoen.

Tuinseizoen op TuinIdee 2018

Ultieme tuinbeleving

Dit jaar biedt het evenement nog meer inspiratie voor iedere tuinliefhebber. Of je nu op zoek bent naar een onderhoudsarme tuin of een beetje luxe. Het vierdaagse event is nog groener, verrassender en groter met zo’n 200 aanbieders met topmerken.

TuinIdee 2018

Beleven, inspireren en nieuwe ideeën

Op het tuinevenement draait alles om beleven, inspireren en nieuwe ideeën opdoen voor de ultieme tuinbeleving. Met nieuwe categorieën, diverse tuinadviseurs, trends op het gebied van inrichting, gereedschappen en apparaten en exclusief design is TuinIdee 2018 the place to be voor iedereen met een tuin, balkon of terras. Kijk je ogen uit in de vele voorbeeldtuinen, laat een gratis tuinschets maken, doe mee aan leuke workshops en volg presentaties van bekende tuin-personality’s. Kortom: wie van tuinieren houdt, start het seizoen bij TuinIdee.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: De juiste tegels kiezen met het tuintegel stappenplan

TuinIdee 2018

Hét inspiratie-evenement voor tuinliefhebbers, trapt het tuinseizoen af.

Praktisch

Het evenement is van 22 t/m 25 februari 2018 geopend van 10.00-18.00 uur.
Toegangsprijs: € 12,- p.p. via de online voorverkoop (t/m 21 feb. 2018) of € 16,50 aan de kassa.
Kinderen t/m 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene.
Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op de site van het event.

Locatie

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch
Diezekade 2
5222 AK ’s-Hertogenbosch

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Beurs TuinIdee krijgt een eigentijds jasje

weldadig appeltern

Bloemenpark Appeltern

Bloemenpark Appeltern

Voor jaarrond tuininspiratie kan je Bloemenpark Appeltern bezoeken. In het hoogseizoen is het park een spektakel. De vlinders en bijen wijzen je de weg naar
uitbundige lentebloeiers. Wandel door de kleurrijke Erysimumvelden, geniet van de prachtige soorten Geraniums en bewonder de kunstige Lupines. Vooral de Alliums vieren feest. Overal waar je kijkt in het park steken ze fier hun prachtige koppen op. Het valt op dat er in deze periode heel veel paars bloeit in het bloemenpark. Het is zo mooi… dit wil je niet missen.