Kylie Minogue – “Een nieuw decennium begint”, met deze woorden vierde Kylie Minogue uitbundig haar verjaardag, de Australische zangeres is 50 jaar.
LM Flower Fashion werd door de popster benaderd met de vraag haar favoriete bloemen te stylen op de locatie van haar verjaardagsfeest, het hippe Chiltern Firehouse in Londen. De bloemen werden vanuit Nederland via Star van der Gugten in Londen afgeleverd en LM Flower Fashion kleedde het feest even feestelijk als smaakvol aan.

Kylie Minogue

kylie minogue

Foto: Gavin Bond

Golden

Geheel in thema van haar nieuwe cd “Golden” werden in goudkleurige vazen de Peach Avalanche rozen van Berg Roses gestyled in combinatie met Phalaenopsis orchidee, de Vanda orchidee Yellow Henna van Anco pure Vanda en zachtgele pioenrozen van My Peony Society. Voor de afterparty werden in de ‘red area’ de Grand Prix rozen van Voorn Rozen gestyled.

Feest

kylie minogueHet werd een sprankelend feest met Kylie zelf als gelukkig middelpunt. Omringd door gasten als Graham Norton, Rick Astley, Jason Donovan, Mel C, Guy Pearce, comedians David Walliams en Alan Carr en Pretenders zangeres Chrissie Hynde.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Anouk trouwt tijdens live-concert met Dominique

kylie monique

Dankwoord

Naast een persoonlijk dankwoord tijdens het verjaardagsfeest bedanktKylie voor de bloemen via haar Instagram met 1,6 miljoen volgers.

Icoon

Kylie Minogue heeft sinds 1987 een succesvolle carrière in de muziek scene opgebouwd. Het zijn niet alleen de hits, waaronder “I Should Be So Lucky”, “Better The Devil You Know”, “Spinning Around” en “Can’t Get You Out Of My Head”, die haar wereldberoemd maakten in de afgelopen twee decennia; ze is ook een mode-icoon, ontwerper, ondernemer, actrice en filantroop geworden.

Tournee

Vanaf september gaat Kylie Minogue op concerttournee met haar nieuwe album “Golden”.

Meer info op: www.kylie.com