Anouk trouwt“Mag ik jou wat vragen over bloemen”…, zo werd LM Flower Fashion Productions persoonlijk benaderd door zangeres Anouk. Gedurende de gesprekken die daarop volgden werd het duidelijk dat er iets heel bijzonders gerealiseerd moest gaan worden voor haar huwelijk met Dominique Schemmekes. 

Anouk trouwt

anouk trouwt

Witte rozen en hortensia’s

Zaterdag 11 juni was het moment daar. Tijdens haar concert op het Malieveld in Den Haag heeft Anouk haar ja-woord gegeven onder een boog van witte hortensia’s en rozen in het bijzijn van 40.000 fans. De huwelijksplechtigheid werd ook nog eens door duizenden mensen bekeken via een livestream. In overleg met de bruid werden voor de ceremonie witte hortensia’s en rozen geselecteerd.

ja-woord

Huwelijk

Het concert van Anouk was al in volle gang toen de zangeres van het podium verdween en de grote bloemenboog het podium op werd gereden. Vervolgens werd het favoriete nummer van het bruidspaar, “You Know My Name”, door de Amerikaanse zangeres Michelle David gezongen dat het Malieveld in gospelsferen hulde. Tijdens dit nummer kwamen bruidegom Dominique en de kinderen Benjahmin, Elijah, Phoenix, Jesiah, Sion en Jelizah, het podium op, allemaal in wit gekleed. Anouk verscheen als een prachtige bruid in een witte jurk en sluier. Een creatie van modeontwerper Edwin Oudshoorn.

Ja-woord

De trouwambtenaar Mildred Nijhove nam plaats achter de katheder die ook met witte hortensia’s en rozen gedecoreerd was. Met zichtbare emoties legden Anouk en Dominique hun beloftes af waarna ze elkaar vol overtuiging het ja-woord gaven. Onder luid gejuich van het publiek schoof het bruidspaar elkaar de ringen om.De ceremonie eindigde met een spectaculaire vuurwerkshow. De bloemen werden weer van het podium afgereden en herschikt voor het besloten intieme feest dat backstage gehouden werd na het concert.

Anouk maakte haar concert af in haar trouwjurk.

LM Flower Fashion Productions bedankt Hydrangeaworld voor de witte hortensia’s Verena en Schneeball, C.Kralt Flowerexport en het flower fashionable team dat speciaal voor deze gelegenheid werd samengesteld: Marc Knijnenburg, Max van Vuuren, Lissa de Man, Ronald Remmerswaal. Marleen Huurman, Tineke Remmerswaal, Marit Zandbergen en Franklin Remmerswaal.

LEESTIP: Lees ook op GroenVandaag over de bloemen op het soaphuwelijk van GTST.

LEESTIP:  Of Anouk haar huwelijk heeft laten handlezen is onbekend.

Fotocredits: LM Flower Fashion Productions, Twitter, Instagram en Mojo Concerts.