DE KWAKEL –  Misschien wel het sprookjeshuwelijk van het jaar… en een met veel Nederlandse rozen. Het bruidspaar betreft Jeff Leatham, een van de bekendste celebrity floral designers ter wereld en acteur Colton Haynes, bekend van ‘Teen Wolf’ en ‘Arrow’.

Sprookjeshuwelijk

Ze traden op vrijdag 27 oktober in Californië in het huwelijk. Dresscode: “Met Gala, drama, Philip Treacy hoeden, de dames in witte jurken,” aldus Haynes. Uiteraard deed Jeffs eigen team de bloemstyling en gebruikte daarvoor, zoals Leatham al veel vaker deed voor zijn florale meesterwerken, zijn favoriete materiaal: Nederlandse bloemen.

jeff-leatham

 

Topkwaliteit
Meijer Roses leverde voor het huwelijk meer dan 15.000 witte Avalanche+® rozen. Deze Nederlandse toprozen staan bekend om hun grote formaat, hoge kwaliteit en het feit dat ze altijd helemaal open gaan. Collega’s die eveneens bloemen leverden voor het Hollywood huwelijk zijn Fransen Roses (15.000 rode rozen), Anco Pure Vanda (enkele honderden Vanda orchideeën) en Walter Grootschoten met een aandeel van duizend Phalaenopsis orchideeën. Van Mogro Aalsmeer werden duizend Calla’s ingezet en Marc Boers Flower Export, die door Leathams ‘my flower daddy’ wordt genoemd, leverde eveneens een deel van de bloemen aan en zorgde voor de verdere logistiek op locatie.