AMSTERDAM – De rode loper voor het 52ste Gouden Televizier Ring Gala 2017 werd bloemrijk gestyled. Over de loper betraden de gasten het AFAS Live theater in Amsterdam voor het grootste gala van de Nederlandse televisie. Vele prominente gasten poseerden met de bloemen.

 

Gouden Televizier Ring Gala

Gouden-Televizier-Ring-Gala

 

Rode Loper Show
De Rode Loper Show ging voorafgaand aan de award-show en uitreiking die werd bekeken door 2,3 miljoen kijkers. LM Flower Fashion zorgde voor het zevende achtereenvolgende jaar voor de bloemstyling van het gala.

Gouden touch
De bloemenzuilen waren gestyled in groene en witte tinten met een gouden touch.
Onder andere trosroos Josephine van Voorn Spray Roses, chrysant Anastasia Green van Zentoo, Symphoricarpos van My-Blush, White Naomi rozen van Roseworld, Hypericum Ivory Flair, Eryngium Sirius Questar, Chasmantium en Ornithogalum White Star van Marginpar werden op de rode loper gestyled.

Gouden-Televizier-Ring-Gala

Gouden-Televizier-Ring-Gala

 

 

 

 

 

 

 

 

Gouden-Televizier-Ring-Gala

 

Theater
Binnen in het theater werden dezelfde bloemen gestyled maar nu in combinatie met Vanda planten van Anco pure Vanda, Gloriosa van Crown Jewels Gloriosa, Rose Hip van My-Blush en de nieuwe chrysant Chispa van Zentoo.

Winnaars
De winnaar van de ring werd dit jaar het programma van Arjan Lubach, “Zondag met Lubach”. Wilfred Genee en Eva Jinek wonnen op het Gouden Televizier Ring Gala de Zilveren Televizier Ster voor beste mannelijke en vrouwelijke presentator.

Foto credit: LM Flower Fashion / BAGGIT