De mooiste rode loper – Met duizenden bloemen zorgde Fleurop voor een spraakmakende rode loper in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam bij de landelijke première van de musical My Fair Lady.

De mooiste rode loper

My Fair lady

“Het was een fantastische avond”, vertelt Michel van Slingerland, marketing- en salesmanager Fleurop. “Bloemen spelen een grote rol in deze musical en mochten absoluut niet ontbreken tijdens de feestelijke première. Geweldig dat we ze maandagavond zo’n podium konden geven. Net als de sterren, stonden bloemen de hele avond in spotlights.” De rode loper met bloemenwand met ruim 5.000 bloemen van Fleurop werd betreden door BN’ers als Irene Moors, Andre van Duin, Jaap Jongbloed, Mariska van Kolck en Jan en Monique des Bouvrie. Carré liet op twitter weten: “Dit is misschien wel de mooiste rode loper die we ooit zagen.”

Voortzetting samenwerking

Michel van Slingerland noemt de samenwerking met producent De Graaf & Cornelissen Entertainment een groot succes. “Onze samenwerking zal dan ook verder reiken dan de première. Daarover binnenkort meer.” My Fair Lady is tot en met eind mei 2018 te zien zijn in alle grote Nederlandse theaters.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Bloemen voor 90-jarige Marilyn Monroe

gerbera

gerbera

Gerbera

De vrolijke gerbera is een graag geziene gast op feesten en partijen. Bij veel evenementen doet deze kleurrijke bloem een verdienstelijke gooi naar de aandacht. De naam “gerbera” komt van de naam van de Duitse botanicus Traugott Gerber. De bloem werd voor het eerst ontdekt tijdens een expeditie naar Zuid-Afrika in de late 17e eeuw. Het is de Franse botanicus Antoine Laurent de Jussieu die de bloem een eeuw later naar de eigenlijke ontdekker noemde. Gerbera’s behoren tot de familie Asteraceae. Populair in de tuin en gevierd als snijbloem in de vaas vanwege de heldere kleuren en lange houdbaarheid.

Lees ook deze artikelen op GroenVandaag:

5 redenen waarom gerbera’s bij intocht Sinterklaas

Oranje gerbera’s decor voor Italiaans event Aperol Spritz

En wat denk je van deze ster: Platycodon Astra favoriet van Rob Verlinden