Bloggers onder de indruk – Op uitnodiging van Nederlandse anthurium-kwekers hebben interieur- & lifestyle bloggers afgelopen weekend deelgenomen aan een exclusieve workshop onder leiding van bloemkunstenaar Florian Seyd in Amsterdam. Behalve het rijke assortiment, zowel van snijbloem als kamerplant, zijn ook de vele toepassingsmogelijkheden van anthurium getoond.

Bloggers onder de indruk

Bloggersevent

Het bloggersevent vormde de afsluiting van een samenwerking met The Wunderkammer, een collectief van bloemisten en stylisten onder leiding van Florian Seyd en Ueli Signer.

bloggers anthurium

Anthurium-event

Claudia Broch, namens het kwekers-collectief: “De anthurium heeft een prachtig podium gekregen. We hebben bijzonder veel positieve reacties ontvangen. Met name over de bijzondere soorten en veelzijdigheid van het assortiment. Ook de workshop met social influencers en bloggers was een succes. Zij hebben enthousiast anthuriumfoto’s gedeeld met hun volgers. Vooral via Instagram.”

bloggers anthurium

Schatten uit de natuur

The Wunderkammer presenteerde van 9 tot en met 18 november een nieuw belevingsconcept met als centrale thema ‘PRESERVED: saving beauty’. Het vieren en het behoud van de natuur stond daarbij centraal. Anthurium vervulde een hoofdrol in de fraaie decoraties die weelderig waren vormgegeven in de kenmerkende stijl van The Wunderkammer.
Daarnaast werden vooral verzamelde schatten uit de natuur getoond. ook konden de bloggers genieten van muzikale verrassingen en diners.

Florian Seyd: “We hebben aan het publiek verschillende anthuriums laten zien in warme herfstkleuren. De hartvormige bloemen zijn echte eyecatchers waarmee je een statement in het interieur kunt maken. De anthurium is dankzij de sterke steel bovendien goed te verwerken in decoraties en blijft met gemak twee tot drie weken mooi in de vaas.”

bloggers anthurium
Lees ook dit bericht op GroenVandaag: Anthurium voor extra sfeer in het interieur.

Nog meer anthurium-inspiratie is te lezen op anthuriuminfo.com.

LEESTIP: Lees ook fit artikel op GroenVandaag: Anthuriums als uniek decor fashionshow Ronald Kolk