OEGSTGEEST – Blossombs bloembommetjes. Zoek je nog een mooi kerstkadootje. Eentje die verantwoord is, rekening houdt met milieu & biodiversiteit en goed is voor de bijen die wij zo hard nodig hebben, probeer dan Blossombs bloembommetjes.

Blossombs bloembommetjes

Zaadbommetje

Blossombs, bekend van de vrolijke bloembommetjes, heeft speciaal voor onder, of beter, in de boom, Blossombs bloembommetjes kersthangertjes ontwikkeld. In elk hangertje zit een vrolijke Blossomb die je in het voorjaar in je tuin, op je balkon of ergens in je buurt gooit en waar vervolgens een klein bloemenparadijsje uit bloeit. Twee cadeautjes in één dus. Voor jezelf of voor een ander, maar sowieso voor de natuur en de bijtjes.

Blossombs bloembommetjes

Kerstkadootje

De Blossombs kerstspecials zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn drie gekleurde hangertjes in roze, rood/wit en groen en drie naturel varianten in de vorm van een kerstbal, een kerstboom of huisje. Daarnaast zijn er zes vrolijke kinderhangertjes met verschillende figuurtjes en afbeeldingen. Deze zijn ontworpen door Studio Youki. De Blossombs worden in Nederland gemaakt met biologisch wilde bloemenzaad en klei en ook voor het ontwerp van de hangertjes is gebruik gemaakt van duurzaam en afbreekbaar karton.

De Blossombs kun je ook bemachtigen bij het steunen van een goed doel van Oxfam Novib,

Wilde bloemen

De Kersthangers hang je tijdens de feestdagen in de boom en na afloop gooi je de Blossombs buiten, bijvoorbeeld in je tuin, op een braakliggend stukje grond, in een kale berm, langs een sloot of in een pot op je balkon. In het voorjaar breken de Blossombs bloembommetjes open en groeien er de mooiste bloemen uit waar bijen, vlinders en hommels maar ook mensen van zullen genieten.

De Blossombs kerstspecials kosten €2,50,- per stuk en €12,50,- voor een set van 6. Er is ook een speciale kadoverpakking beschikbaar met drie hangertjes. Deze kost € 8,95. Ze zijn verkrijgbaar op blossombs.nl

Nog meer bloembommetjes

Lees ook deze artikelen op GroenVandaag.