Delicata – Noviteitennieuws van Amazone Plants: Sinds enkele weken levert de anthuriumkweker uit Honselersdijk namelijk de donkerrode Delicata uit. Een bijzondere aanvulling voor het assortiment.

Delicata Anthurium

delicata

Bordeauxrode bloemen

De toevoeging van Delicata aan het aanbod van Amazone Plants, kent een perfecte timing. Haar donkere, bordeauxrode bloemen passen namelijk perfect bij deze tijd van het jaar, waar het draait om gezelligheid en warme tinten in het interieur. Delicata is extra bijzonder door de kleur van haar blad. Deze is donkergroen, bijna tegen het zwarte aan en straalt daardoor nog meer luxe en exclusiviteit uit. De plant heeft een koude tolerantie bij 7°C en zowel de bladeren als de bloemen houden hun kleur goed, vooral onder warme omstandigheden. Amazone Plants teelt Delicata in potmaat 17cm en levert deze natuurlijk uit in Amazone Plants verpakking.

Noviteiten

Meerdere keren per jaar gaat Amazone Plants op zoek naar noviteiten om haar assortiment mee te verbreden. En, dat is soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er komt namelijk veel precisie en tijd kijken bij het uittesten van een nieuw ras. Een nieuw ras moet namelijk mee kunnen draaien in het bestaande teeltklimaat en qua specificaties voldoen aan de topkwaliteit waar Amazone Plants om bekend staat. Delicata is volledig geslaagd voor deze test én heeft dus haar plekje in het assortiment verdiend. Amazone Plants staat bekend om haar grootbloemige anthuriums van hoogwaardige kwaliteit, die zij kweekt in potmaat 9, 12, 14 en 17cm.

Gezonde leef- en werkomgeving

De bloeiende Anthuriums zorgen niet alleen voor sfeer en aankleding van jouw huiskamer, ze zorgen ook voor een gezondere omgeving. Anthuriums in huis of kantoor zetten CO2 om in zuurstof. De tropische kamerplant zuivert op een natuurlijke manier de lucht en zorgen zo voor een goed (binnen)klimaat, doordat ze continu de luchtvochtigheid verbeteren. Veredelaar Anthura zet op de website Airthurium alle positieve effecten voor de gezondheid op een rij.

Anthurium is een dankbare plant om mee te stylen.