LISSE – Keukenhof Magazine is uit! Keukenhof heeft een eigen digitaal magazine. Het blad geeft een kleurrijke inkijk in Keukenhof, het bruisende landgoed in de Bollenstreek.
Het magazine bevat talloze verhalen over het landgoed dat zo bekend en geliefd is om het kasteel en de bloemententoonstelling. Een landgoed dat haar bestaan mede te danken heeft aan partners, vrijwilligers, medewerkers en vrienden met wie vaak al jarenlang nauw wordt samengewerkt.

 

keukenhof magazine

 

Keukenhof magazine

Keukenhof Magazine 2017-2018 informeert over de vele activiteiten van Landgoed Keukenhof en de bloemententoonstelling, zoals de nieuwe voorzieningen, de restauraties en de verbouwingen; over de activiteiten op het gebied van kunst en cultuur en over jeugd, vrijwilligers en actuele thema’s zoals bereikbaarheid en duurzaamheid. Het online magazine biedt een kleurrijk en informatief inkijkje in Keukenhof.

 

[youtube id=”Wpjj3TRvksE” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”?rel=0&controls=0&showinfo=0″ class=””]

 

Keukenhof is een prachtig landgoed in de Bollenstreek, een compleet historisch ensemble ontstaan in de gouden eeuw. De combinatie met de wereldberoemde bloemententoonstelling maakt Keukenhof uniek. Voldoende aanleiding voor het lanceren van deze tweede editie van een eigen magazine.

Klik hier om het magazine te bekijken