RIJNSBURG – Afgelopen week vond de presentatie plaats van de Flowerparade. Het corso dat zaterdag 13 augustus door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk zal rijden.

Flowerparade

Het thema van Flower Parade Rijnsburg 2016 is´Best of Holland´. Waar is Nederland beroemd om en wat is mooi uit te beelden in bloemen? Dat was de uitdaging bij het bedenken van de onderwerpen van de praalwagens. Samen met de sponsors kwam het creatieve team van Stichting Rijnsburgs Bloemencorso met onderwerpen als Dutch DJ´s, Nederland Musealand, Landbouw & Visserij, Toerisme, Heel Holland Bakt en natuurlijk Flowers around the World. Na het succes van ´Sound of Flowers´ vorig jaar wil men dit jaar nog beter en mooier voor de dag komen.

flowerparade271 keer
Op zaterdag 13 augustus aanstaande wordt het weer druk in de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Flower Parade Rijnsburg presenteert zich voor de 71-ste keer. Een bijna rijdende theatervoorstelling met acteurs en actrices op de praalwagens. Het maakt Flower Parade Rijnsburg tot een bijzonder schouwspel.

Op het gemak de praalwagens bekijken kan op 12 augustus tijdens de gratis toegankelijke Flowerparade Show in bloemenveiling van Royal FloraHolland in Rijnsburg. Vanaf 19.00 uur is er een geweldige avond met muziek en honderdduizenden bloemen. Tijdens een wandeling op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk op zondag 14 augustus zijn de praalwagens nog eens te bewonderen.

flowerparade3Praktisch
-vrijdagavond 12 augustus: in Bloemenveiling FloraHolland Rijnsburg de ´Flowerparade Show´
-zaterdag 13 augustus: de parade rijdt vanaf 13.00 uur door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk
-zondag 14 augustus: de praalwagens staan op de Kon. Wilhelmina Boulevard in Noordwijk

www.rijnsburgscorso.nl