AMSTERDAM – Geslaagd en beloond met zonnebloemen na weken van zwoegen voor goede cijfers. Deze eindexamenkandidaten krijgen binnenkort hun welverdiende diploma.

Geslaagd

De geslaagden van de opleiding ‘Global Green Trade’ van het Wellantcollege in Amsterdam zijn door veredelaar Takii Seed alvast in het zonnetje gezet met een prachtig boeket vol Sunrich Orange zonnebloemen. Deze bloemen in goudgele tinten zijn de kroon op het harde werken van de scholieren en passen als geen ander thuis op hun zomerse examenfeesten.

 geslaagdZonnig cadeau met een optimistische betekenis
Door een samenwerkingsverband tussen Takii Seed en het Groen Onderwijs Centrum, zijn tientallen leerlingen verrast met een grote bos zonnebloemen. Geel staat voor optimisme en vrolijkheid, maar ook de termen als: leren, groei en wijsheid worden gekoppeld aan deze kleur. Deze betekenis maakt van de zonnebloem een passend cadeau voor elke geslaagde! Sunrich Orange is een zonnebloem met een donker hart, is stuifmeel vrij en komt vers van de Hollandse buitenvelden. Door het langdurige vaasleven van Sunrich Orange, zullen de geslaagden van het Wellantcollege nog lang van hun boeket genieten.