Oranje Elftal – Het Wereld Kampioenschap start met twee daverende verrassingen die ons op het puntje van onze bank zetten. Wie dacht dat Argentinië zou verliezen van Saoedi Arabië en Duitsland koppie onder zou gaan tegen Japan! Zo bezien heeft het Oranje Elftal een puike prestatie geleverd tegen het taaie Senegal.

Bij de presentaties van alle selectie viel het trouwens op dat de selectie van Decorum ontbrak. GroenVandaag heeft die alsnog kunnen achterhalen. Degelijkheid en kwaliteit troef. Decorum heeft gekozen voor de 1-5-3-2 opstelling, kijk maar mee.

Het Oranje Elftal van Decorum

De basiself van Decorum

chrysanne potchrysant

chrysanne®

alstroemeria

alstroemeria

begonia

begonia

schlumbergera

schlumbergera

kalanchoe

kalanchoë

iris

iris

zantedeschia-calla

zantedeschia

gazania_het oranje elftal

gazania

tulp

tulp

hyacint

phalaenopsis

phalaenopsis

De toelichting op de selectie

Keeper

Chrysanne® is een compacte, sterke en gezonde speler die niet snel van zijn stuk gebracht wordt. Deze Potchrysant zorgt voor een stabiele basis in de goal en zal tijdens de wedstrijd prachtig tot bloei komen.

Verdediging

De centrale verdediging wordt gevormd door de Begonia, Schlumbergera en Kalanchoë. Deze sterke planten vormen samen een sterke kluit waar de aanval van de tegenstander niet zomaar door heen zal lopen. Als opkomende backs is gekozen voor Alstroemeria en Iris. Met hun lange benen (uhh stelen) zijn ze niet bang om een sprintje te trekken en rennen zij sierlijk door naar de voorhoede.

Middenvelders

In de kelk ontvangt Zantedeschia de bal van de verdediging en speelt deze met een mooie steekpass naar de aanval. Gazania houdt als midmid alles in de gaten met zijn grote kijkers, hem ontgaat niets. Tulp sprint enthousiast het veld door en is een echte teamspeler, deze speler is bij iedereen dan ook geliefd.

Aanvallers

Phalaenopsis heeft zijn lengte goed mee en kopt de ballen er met gemak in. Hyacint steekt ook zeker zijn bol niet in het gras en is de verdediging van onze tegenpartij vaak te slim af.

Decorum is er van overtuigd dat met dit sterke oranje elftal de punten gepakt gaan worden!

#Nothinglikeoranje