POELDIJK – Er komen bijzondere weken aan voor Alstroemeria-kwekerij Together2Grow. De komende periode zullen er twee bijzondere noviteiten gelanceerd worden: Alstroemeria Dynamite & Casanova.

Alstroemeria

De felrode Dynamite zal vanaf begin juli de weg naar de consument vinden, de magenta-kleurige hartendief Casanova volgt vier weken later. Deze noviteiten zijn stuk voor stuk uniek en een échte aanvulling op het huidige assortiment van Together2Grow.

Hartendief Casanova

Begin augustus zal het nieuwe ras Casanova voor het eerst op de markt komen. Casanova (zie intro-foto) zal vele harten gaan veroveren door zijn bijzondere ‘Magenta’ kleur en sterke bladeren. Deze noviteit staat bekend om zijn uitstekende knopprestatie en is een kleurrijke aanvulling voor de kweker. Casanova zal verkrijgbaar zijn in luxe, vierkante hoes.

Dynamite Alstroemeria02

 

Alstroemeria Dynamite

 

 

Knalrode eyecatcher Dynamite
De noviteit Dynamite doet haar naam eer aan: de felrode bloemen knallen er écht uit. Door haar krachtige rode kleur, in combinatie met de vurig gele accenten, is dit een bijzondere eyecatcher.

Dynamite is de eerste rode Florinca en dat betekent een vaasleven van minstens drie weken. De Florinca rassen, in de volksmond ook wel tros Alstroemeria genoemd, zijn uniek door haar stevige stelen en vele, kleine bloemen en hebben zich hierom inmiddels bewezen in de markt.