Trendy bruiloftsbloemen – Een online lookbook vol met de nieuwste bruiloft bloementrends gecombineerd met bloemenadvies. OZ Export heeft haar bloemenkennis omgezet in een inspiratie lookbook voor de bruid, bruidegom, bloemist, weddingplanner en liefhebber.

Trendy bruiloftsbloemen

3 bruiloft bloementrends

Het online lookbook staat in het teken van de drie bruiloft bloementrends van 2022 volgens OZ Export; Classic, Bohemian en Colourful. Jamie Schelling, marketeer bij OZ Export legt uit, “Per trend leggen we de symboliek uit en hebben we unieke bloemen gezocht die hier perfect bij passen. We merken dat er door mensen die oriënteren voor bruiloftsbloemen vaak veel mooie plaatjes gevonden worden, maar dat ze geen idee hebben welk soort het is. Wij hebben met dit lookbook een combinatie van deze twee werelden gemaakt. Denk aan witte Avalanche+ rozen bij de Classic trend, exotische Protea’s bij de Bohemian trend en prachtige pioenen bij de Colourful trend. We hebben deze trends ontwikkeld in samenwerking met onze eigen bloemenexperts, maar ook met klanten en weddingexperts waar we veel mee samenwerken.”

Bloementrends bruiloft: 1. classic | 2. bohemian | 3. colourful

Weddingplanners en bloemisten

Het gehele lookbook staat vol met prachtige beelden van verschillende bruiloften. Het bloemwerk op deze beelden is gemaakt weddingplanners en bloemisten die kopen bij groothandels die door OZ Export beleverd worden. “Doordat veel van onze klanten grote bruiloften voorzien van de meest trendy bruiloftsbloemen, hebben wij als OZ Export veel ervaring op dit vlak en kunnen wij ons zeker een weddingexpert noemen!” Aldus Jamie Schelling. “Van een klassieke witte bruiloft aan het Comomeer in Italië tot een boho bruiloft in Polen, wij bedienen ze allemaal met de beste en mooiste bloemen.” 

Bekijk hier het lookbook: Say YES to the flower