OEGSTGEEST – Uber en Praxis bezorgen op woensdag 7 en donderdag 8 december kerstbomen on-demand. Via de Uberapp komt er direct een kwaliteits Nordmann van 1.75 tot 2 meter, inclusief kerstboomstandaard, naar het opgegeven adres. Het enige wat de klant zelf hoeft te doen, is de boom optuigen en versieren.

 

Uber

”Een kerstboom aanschaffen is nogal een uitdaging. Je hebt een auto nodig om de boom te kunnen ophalen, maar kunt deze vaak niet voor de deur kwijt zonder ergernis van anderen. Omdat on-demand kerstbomen vorig jaar enorm populair waren, brengen we samen met Praxis de boom opnieuw tot aan jouw voordeur”, aldus een woordvoerder van het bedrijf Uber.

Bestel simpel en snel
Op woensdag 7 en donderdag 8 december kunnen Ubergebruikers in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag via de optie UberTREES in de Uberapp kerstbomen bestellen. Net zoals bij een reguliere Uberrit, is de route van de boom op de kaart in de app te volgen.
UberTREES is woensdag en donderdag beschikbaar tussen 12.00 en 20.00 uur. Voor € 30,00 bezorgt Uber direkt een kwaliteitsboom inclusief kerstboomstandaard en een Praxis-kortingsbon bij het opgegeven adres.