LISSE – Nog 55 dagen en Keukenhof opent haar deuren om een nieuw lenteseizoen te vieren. Er is veel veranderd en er staat veel te gebeuren. Talloze bloemententoonstellingen in de paviljoens en leuke activiteiten bij Kasteel.

Keukenhof

In het afgelopen jaar, het eerste jaar van het verenigd Keukenhof, kasteel en park gaan voortaan samen, is een goede basis gelegd voor de uitrol van veel nieuwe projecten. Op dit moment zijn daarvan een paar goed zichtbaar. De oude veestallen bij het kasteel zijn gesloopt en bij de bloemententoonstelling worden de laatste bomen en struiken rondom de bouw geplant.
De doelstelling van Keukenhof is om het landgoed en de monumenten te behouden voor de toekomst en om deze open te stellen voor publiek. Per 1 januari is daarom het gedeelte van het landgoed rondom het kasteel vrij toegankelijk. Mogelijk gemaakt door onder andere de vele vrijwilligers zonder wie het lentepark niet zou bestaan.

nieuw seizoen keukenhof    nieuw seizoen keukenhof

Keukenhof is weer mooier dan het jaar ervoor. De grootste verandering is de nieuwe entree van het park. Die nadert nu zijn afronding. Achter de splinternieuwe ingang met zijn nieuwe kantoren wordt nu de hand gelegd aan een prachtig welkomstplein. Het geeft het lentepark nog meer allure.

Nog 55 dagen dan is het weer zo ver, en gaan de deuren naar de lente open.