LISSE – Nog 16 dagen en dan opent Keukenhof haar deuren voor het seizoen 2016. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de laatste voorbereidingen. Onder andere bij de zeven inspiratietuinen. Hier vinden bezoekers een uitgelezen mogelijkheid om ideeën op te doen voor de eigen tuin. Speciaal voor dit jaar zijn de Gouden Eeuw-tuin en de Delfts Blauw-tuin ontwikkeld. Een prachtig samenspel tussen bloemen en geschiedenis. Ook nieuw zijn de Strandtuin, Rob’s Snoezeltuin en de Moestuin. En natuurlijk ontbreekt de Romantische tuin niet!<

Keukenhof

Het park is 32 ha groot en laat verschillende stijlen in tuinen zien. Zo is er onder andere de Engelse landschapstuin, de baroktuin in Franse stijl en de Historische tuin.

keukenhof_bloei    narcissen_keukenhof

Actuele bloei
Hier en daar laat een kleine narcis zich al zien. En heel langzaam steken de eerste hyacintenbollen hun kopjes boven de grond. De paviljoens worden schoongemaakt, de kunstwerken worden geplaatst en het houtwerk wordt geverfd, zodat het park weer klaar is voor het ontvangst van de eerste bezoekers.

Met de Lentepas hebben bezoekers tijdens de hele openstelling van 8 weken onbeperkt toegang tot het lentepark. Voor foto’s, acties en nieuwtjes is Keukenhof is te volgen via Facebook en Instagram.

Bezoekadres
Stationsweg 166A
2161 AM Lisse

bron: Keukenhof