Kunstbeurs Appeltern – Voor het tweede jaar op een rij komt de Sous-Terre Art Fair naar De Tuinen van Appeltern. Van 4 tot en met 12 september is het entreegebouw van het tuininspiratiepark hét decor van de kunstbeurs, waar een grote verscheidenheid aan eigentijdse en kwalitatief hoogstaande kunst wordt tentoongesteld en verkocht.

Kunstbeurs Appeltern

 

Sous-Terre

In september is De Tuinen van Appeltern een week lang de locatie van de kunstbeurs genaamd Sous-Terre Art Fair, georganiseerd door Sous-Terre Evenementen VOF. Sous-Terre is al meer dan 30 jaar één van de meest gerenommeerde galeries van Nederland. De kwaliteit van de tentoongestelde kunst is gewaarborgd.

Hedendaagse kunst

Op deze beurs zullen alle disciplines vertegenwoordigd zijn: van schilderijen tot glaskunst en van sieraden tot fotografie. De kunst kan zowel realistisch, naturalistisch, symbolisch of suggestief abstract zijn: voor iedere smaak is er wel iets te vinden. Mocht je dus op zoek zijn naar een toevoeging aan je interieur of een origineel cadeau voor iemand anders, dan is een bezoek beslist de moeite waard.

Inspirerende locatie

De Tuinen van Appeltern is met meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen het grootste tuininspiratiepark van Europa. Het is een unieke locatie voor deze beurs, en een inspirerende plek voor iedereen die van (natuurlijke) schoonheid houdt.

Meer informatie of tickets bestellen? Je vindt het op www.appeltern.nl. Bezoekers van De Tuinen van Appeltern hebben met hun entreeticket gratis toegang tot de kunstbeurs.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Beursinformatie Kunstbeurs Appeltern

  • Beurslocatie: De Tuinen van Appeltern, Walstraat 2A te Appeltern
  • Datum: 4 t/m 12 september 2021
  • Openingstijden: Zowel de Art Fair als De Tuinen zijn elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
  • Organisatie: Sous-Terre Evenementen, Batterijstraat 23A Lithoijen
  • Tickets: Kunstbeurs Appeltern incl. toegang De Tuinen van Appeltern: combiticket € 14,- te verkrijgen via www.appeltern.nl of aan de kassa. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Deelnemerslijst en overige informatie: www.sousterre-artfair.nl

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Het Tuineninspiratiepark

De Tuinen van Appeltern is het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Niet alleen bieden wij je interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends, wij bieden je ook een gezellig dagje uit.

Nieuwsbrief abonnees kunnen met korting de tuinen van Appeltern bezoeken.. 

de tuinen van appeltern

Meer weten over De Tuinen van Appeltern?

Kijk dan ook in deze Appeltern-rubriek op Groenvandaag.