Hedendaagse kunstbeurs – Voor het derde jaar op een rij komt de Sous-Terre Art Fair naar De Tuinen van Appeltern. Van 28 mei tot en met 6 juni is het tuininspiratiepark hét decor van de kunstbeurs.

Hedendaagse kunstbeurs

appeltern

Sous-Terre Art Fair

Het entreegebouw van De Tuinen van Appeltern biedt tien dagen het podium aan de kunstbeurs Sous-Terre Art Fair. Op de kunstbeurs vind je een indrukwekkende afspiegeling van de hedendaagse beeldende kunst met exposities van kunstschilders, beeldhouwers, keramisten, glaskunstenaars, fotografen en edelsmeden. Zij hebben hun sporen verdiend met realistisch, naturalistisch, symbolisch of suggestief abstract werk. Wil je je interieur verrijken of ben je op zoek naar een mooi cadeau? Kom naar de Sous-Terre Art Fair, want naast de expositie is het ook mogelijk kunststukken aan te schaffen.

hedendaagse kunstbeurs

Inspirerende locatie

Het entreegebouw van De Tuinen van Appeltern wordt voor de beurs omgetoverd tot een waar kunstparadijs. Vanuit binnen stap je in de wereld van het tuininspiratiepark met meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen. Het is een unieke locatie voor deze beurs en een inspirerende plek voor iedereen die van (natuurlijke) schoonheid houdt. Bezoekers van De Tuinen van Appeltern hebben met hun entreeticket gratis toegang tot de kunstbeurs.

Meer informatie of tickets bestellen? Je vindt het op www.appeltern.nl.

 

Beursinformatie Sous-Terre Art Fair
Beurslocatie: De Tuinen van Appeltern, Walstraat 2A te Appeltern
Datum: Van 28 mei tot en met 6 juni 2022, elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
Organisatie: Sous-Terre Evenementen
Tickets: Kunstbeurs incl. toegang De Tuinen van Appeltern, € 16,-.
Overige informatie: www.sousterre-artfair.nl

appeltern

Nog meer Tuinen van Appeltern

Wil je nog meer weten over de Tuinen van Appeltern, lees dan de artikelen in de rubriek Appeltern op GroenVandaag.

HÉT TUININSPIRATIEPARK

De Tuinen van Appeltern is het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Niet alleen biedt Appeltern interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends, het is ook een gezellig dagje uit.