HONSELERSDIJK – Na het succes van vorig jaar gaan AMIGRA en Addenda ook dit jaar weer samen deelnemen aan de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam. Van zaterdag 17 t/m zondag 25 februari kunnen consumenten een kijkje nemen in de kas van de kwekers op het Tuinpaviljoen.

addenda huishoudbeurs

Addenda op Huishoudbeurs

Het Tuinpaviljoen wordt in 2018 voor de tweede keer opgetuigd binnen het populaire segment Home Sweet Home. Tuinieren en de tuin gezellig maken is voor veel vrouwen een passie en daar willen de kwekers in samenwerking met de Huishoudbeurs graag op inspelen.

Inspiratie
De huishoudbeurs is voor AMIGRA en Addenda een uitgelezen kans om bij de start van het buitenseizoen direct in contact te komen met haar doelgroep. Op de beurs komen naar verwachting 250.000 bezoekers. De kwekers inspireren en informeren de consumenten door verschillende toepassingen en combinaties van siergrassen en campanula’s te laten zien in ‘Doe het zelf’-stijl. Naast inspiratie kan ook de klantbehoefte getoetst worden, een waardevolle input voor de productontwikkeling.

addenda huishoudbeurs

Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs in RAI Amsterdam weet sinds 1950 wat vrouwen beweegt en is het grootste vriendinnenfeest van Nederland. Je vindt er de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd, culinair, gezondheid, workshops en nog zoveel meer.

 

Huishoudbeurs

 

 

 

Praktisch
Huishoud Beurs
-data: zaterdag 17 t/m zondag 25 februari
-openingstijden: 11.00-18.00 uur, op donderdag en vrijdag van 11.00-22.00 uur

Het tuinpaviljoen bevindt zich in hal 1, stand 144

Kwekers
AMIGRA is bekend van haar winterharde siergrassen en buitenvarens met een unieke uitstraling. Ze zijn aaibaar, stoer, compact of bijzonder van kleur. Addenda® is daarentegen bekend om haar schitterende bloeiende planten zoals de Campanula en Hebe, die jaar naar jaar terug komen.