ROTTERDAM – Van donderdag 14 tot en met zondag 17 april vindt het Tuin & Lifestyle Event plaats. Ahoy in Rotterdam wordt dan omgetoverd in één grote tuinbeleving voor jong en oud!

Event

Tuin & Lifestyle onderscheidt zich van andere tuin- en lifestylebeurzen door de verrassende opzet van het (duurzame) tuingedeelte en de aanwezigheid van tientallen standhouders met producten waardoor tuin, balkon of terras steeds meer als extra woongebied beschouwd kunnen gaan worden. Met onder meer prachtige presentaties van Staelduinse Bos, het voor Nederland nieuwe merk exclusieve tuingereedschappen van Fiskars en het bedrijf Van de Bron waar men geïnformeerd wordt over de mogelijkheden op het gebied van duurzame energie.

Inspiratietuin
Via de zogenaamde Inspiratie-tunnel komt de bezoeker niet alleen op de diverse pleinen waar verschillende workshops door toonaangevende tuinexperts worden gegeven, maar wandelt men ook ongemerkt de grote Inspiratietuin van Lodewijk Hoekstra binnen. De populaire “televisie-tuinman” is, samen met andere tuinexperts, dagelijks aanwezig om verschillende lezingen in het Tuin Theater te geven.

De Tuin- & Lifestyle beurs heeft een tuinmarkt waar de bezoeker terecht kan voor de aanschaf van tuinartikelen, gereedschappen enzovoorts tegen sterk verlaagde tarieven.

De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang bedraagt € 14,50 voor volwassenen en € 10,00 voor kinderen en 65+. Zie voor meer informatie Tuin & Lifestyle 2016.