Heerlijk Groen – Heerlijk Groen is een evenement voor groenliefhebbers die houden van natuurlijke, duurzame en eerlijke producten. In de sfeervolle omgeving van een echte kwekerij waar je heerlijk kunt wandelen door voorbeeldtuinen en zelfs een boottochtje kunt maken.

Heerlijk Groen

heerlijk groen

Beleven met het hele gezin

Op deze heerlijke beurs vind je de meest uiteenlopende exposanten met innovatieve duurzame producten. Omdat 2016 het jaar van de ‘boon’ is, geven we daar speciale aandacht aan. Leer nieuwe dingen in workshops, demonstraties en lezingen. Ontdek de leukste biologische zaadjes en planten voor je moes of siertuin. Bekijk de handige gereedschappen, hobbykassen, duurzame tuinmeubelen, leuke decoraties, handige potten, kweekbakjes, hangmatten en leuke oventjes. Ruik en proef h’eerlijke verzorgingsproducten en producten om mee te koken. Een beurs om h’eerlijk te beleven met het hele gezin!

-De ‘H’eerlijk Groen beurs/fair vindt plaats op Plantentuin Esveld, Rijneveld 72,  2771 XS, Boskoop.
-Entree: € 4,50 p.p. en kinderen tot en met 12 jaar gratis entree.
-Openingstijden: Zat. 9/04 van 9.30 tot 17.00 uur en Zo. 10/04 van 10.00  uur tot 17.00 uur.

Video-impressie Planten Esveld april 2014, gemaakt door Ron den Dikken, exclusieve tuinen

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Plantentuin Esveld

Esveld levert al generaties lang het mooiste en grootste assortiment tuinplanten aan tuinliefhebbers over de hele wereld. U koopt rechtstreeks bij de kweker. Op het bedrijf in Boskoop worden duizenden bijzondere soorten gekweekt. Op de kwekerij kunt u de planten meteen kopen. Alleen hele grote en zware planten kunnen meestal niet direct worden gerooid en moeten vooraf besteld worden. Daarnaast koopt Esveld in bij tientallen gespecialiseerde kwekers. Via de webshop is het grootste plantenassortiment beschikbaar. Bron: Plantentuin Esveld