Maak van twee tuinjuwelen één – Wat is er nu heerlijker dan het hele jaar door te kunnen genieten van je jacuzzi? Het warme water, de bubbels en de ontspanning die het biedt. Stel je voor: na een lange, stressvolle dag stap je in je eigen bubbelbad en laat je alle zorgen van je afglijden. De warme stralen masseren je spieren los en de bubbels zorgen voor een heerlijk tintelend gevoel. Even helemaal zen worden in je eigen tuin, terwijl je geniet van de sterrenhemel of het kabbelende water van de fontein. Maar wat als het weer niet meewerkt? Is het te koud, te nat of te winderig om buiten te bubbelen? Dan is dat zonde! Met een overkapping voor je jacuzzi kun je namelijk altijd en overal genieten van je bubbelbad. Hoe dit precies werkt, leggen we je uit!

Maak van twee tuinjuwelen één

Bescherming tegen alle weersomstandigheden

Met een overkapping creëer je een beschutte plek voor je jacuzzi. Regen, wind, sneeuw of felle zonnestralen zijn geen probleem meer. Je kunt het hele jaar door gebruik maken van je jacuzzi, zonder dat het weer roet in het eten gooit. Zelfs tijdens de koudere wintermaanden hoef je je geen zorgen te maken. De jacuzzi overkapping houdt de warmte vast en zorgt ervoor dat je comfortabel kunt ontspannen, terwijl het buiten vriest.

Maak van twee tuinjuwelen één: overkap je jacuzzi

stijlvolle overkapping

Verleng de levensduur van je jacuzzi

Een overkapping beschermt niet alleen jou, maar ook je jacuzzi. Door de beschutting blijft je jacuzzi langer in topconditie. Regen en vocht kunnen je jacuzzi beschadigen, maar met een overkapping voorkom je deze problemen. Bovendien wordt de levensduur van je jacuzzi verlengd doordat hij minder blootgesteld wordt aan schadelijke UV-straling. Zo kun je nog langer genieten van je investering.

Privacy en rust

Met een overkapping creëer je niet alleen bescherming tegen de elementen, maar ook een stukje privacy. Je kunt ongestoord genieten van je jacuzzi, zonder nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers. Daarnaast zorgt de overkapping voor een geluiddempend effect. Je kunt dus in alle rust ontspannen, zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden. Een oase van rust in je eigen achtertuin!

Stijlvolle toevoeging aan je tuin

Niet alleen is een overkapping functioneel, het voegt ook nog eens een stijlvol element toe aan je tuin. Er zijn verschillende ontwerpen en materialen waaruit je kunt kiezen, zodat de overkapping perfect aansluit bij jouw smaak en tuininrichting. Of je nu houdt van een moderne look of juist een klassieke uitstraling, er is altijd een overkapping die bij jou past. Zo wordt je jacuzzi een echte eyecatcher in je tuin. Maak van twee tuinjuwelen één.

Een vergeet de planten niet. Geniet van zomerbloeiers zoals hortensia. Lees ook dit artikel op GroenVandaag: 6 hortensia-tips om optimaal te genieten van hortensia

Eenvoudig te installeren en onderhouden

Het plaatsen van een overkapping hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met de kennis en adviseurs van Sunspa Benelux is dit namelijk zo geregeld. Er zijn diverse modellen die eenvoudig zelf te monteren zijn, maar je kunt er ook voor kiezen om dit door professionals van Sunspa Benelux te laten doen. Wat je ook verkiest, het onderhoud van de overkapping is minimaal. Regelmatig schoonmaken en inspecteren is voldoende om ervoor te zorgen dat de overkapping in optimale staat blijft.