Flessentuin. Heb jij al een glazen fles met groen in huis? Mooi zijn ze hè! En al helemaal als jij je eigen ecosysteem plant volledig zelf hebt gemaakt. Want wat is er nou leuker dan je eigen groene creatie te zien groeien? Maar precies de juiste combinatie vinden van planten, mossen en andere organismen, dat valt niet mee. Zo ontstond Flessentuin: de webshop voor do it yourself planten in glazen potten. Kies je favoriet, bestel ‘m meteen en stroop je mouwen maar op. Ook het urenlang speuren naar tutorials kun je achterwege laten: alles wat je moet weten wordt in 5 simpele stappen aan je uitgelegd.

Flessentuin

Zelfvoorzienend do-It-yourself ecosysteem

Zo’n planten terrarium is er in allerlei groottes, vormen en samenstellingen. En elke pot is uniek. Maar één ding is altijd zeker: de plantjes en mossen zijn met de grootste zorg en liefde geselecteerd bij de beste lokale kwekers. Flessentuin werkt samen met mensen van dichtbij, die hun liefde voor groen delen. Zó van de kweker in je pot. Het beste groen, en ook nog eens goed geregeld. Want bestel je vandaag nog? Dan komt de bezorger jouw DIY-pakket morgen al brengen.

flessentuin

Duurzaam groen geworteld in Holland

Flessentuin is een uit de kluit gewassen hobby, maar de roots van de oprichters liggen wel in het groen. Aangeboren groene vingers, zou je kunnen zeggen. Gecombineerd met jarenlange ervaring in het tuincentrum weten ze precies hoe je stap voor stap een prachtig mini-ecosysteem creëert. Die passie voor planten én ondernemen zorgt dat jij geniet van het beste groen in huis. Of op het werk, want de allemansvrienden van Flessentuin voelen zich thuis in ieder interieur.

mini-ecosysteem

Ook voor op kantoor, in je winkel of praktijk

Wel groen op tafel, maar geen groene vingers? Geen probleem! Zo’n mini-ecosysteem zorgt helemaal voor zichzelf. Je hoeft ‘m maar een paar keer per jaar water te geven. Voor zakelijke klanten stelt Flessentuin de pot al kant-en-klaar samen als je dat wilt. Zo geniet jij zorgeloos van groen op kantoor, in je winkel of praktijk. Wel de lusten, niet de lasten dus, bij het zakelijk mini ecosysteem bestellen.

mini-ecosysteem

De voordelen van een mini-ecosysteem

Zo’n planten terrarium is hartstikke handig, en ook nog eens duurzaam. De highlights op een rijtje:

  • Geen water nodig
  • Geen direct zonlicht
  • Gerecycled glaswerk
  • Woon- en interieurtrend

Heb jij al een flessentuin?
Kijk op Flessentuin.nl voor de mooiste mini-ecosystemen, terraria met bonsai, maar ook voor een selectie prachtige kamerplanten en leuke stekjes.