BLEISWIJK – Een primeur voor kweker Jan Stolk van Stolk Flora uit Bleiswijk. Hij is de eerste die al zijn orchideeën op 100% biologische basis kweekt. De ‘Your Natural Orchid’ werd gepresenteerd op de vakbeurs Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Tussen meer dan 500 kwekers en veredelaars die er hun nieuwste en mooiste bloemen en planten aan bloemisten, tuincentra en inkopers uit binnen- en buitenland toonden.

 

Orchideeën

Natuurlijke orchideeën van Stolk

Perfectioneren
Stolk: “Vijf jaar geleden zijn wij begonnen met het verduurzamen van ons productieproces. Ons uitgangspunt is om zo dicht mogelijk bij de natuur te telen. Na jaren van perfectioneren is het nu zover. Ik garandeer dat er geen enkel residu van chemische middelen op onze orchideeën te vinden is.”
Stolk Flora is het eerste Nederlandse bedrijf dat zijn volledige assortiment Phalaenopsis -meer dan 100 verschillende soorten- op 100% biologische basis kweekt. Daarmee loopt Stolk Flora voorop in de Nederlandse sierteeltsector. De ‘Your Natural Orchid’ zijn vanaf heden verkrijgbaar via tuincentrum en bloemist.

Meer informatie via www.yournaturalorchid.com