PARIJS – Disneyland Paris vierde zaterdag 25 maart het 25-jarig jubileum van het park. Het Nederlandse LM Flower Fashion werd benaderd om dit internationale event met bloemen uit Nederland te decoreren.

Disneyland

25 jaar Disney in Paris
Wie jarig is, trakteert. Disneyland Paris weet als geen ander hoe je zo’n gebeurtenis feestelijk invult. Afgelopen weekend vond in het themapark nabij Parijs de aftrap plaats voor het jubileumjaar. Een jaar dat gekenmerkt wordt door nieuwe shows, een gloednieuwe en feestelijke parade, een spectaculaire nieuwe avondshow en vernieuwde attracties. Vanuit verschillende Europese landen kwamen pers en landelijke bekendheden naar het magische park om het feest bij te wonen.

disneyland 25 jaar

Nederlandse bloemen en planten
Samen met een team van Disneyland Paris werden bloemen samengesteld voor in de hotels en op de tafels tijdens het exclusieve galadiner. Een selectie vrolijke bloemen werd gestyled in de themakleuren van het 25-jarig jubileum, zilver, wit en blauw. Met maar één Disney boodschap: het is tijd om te schitteren! LM Flower fashion stelde een team van Nederlandse bloemisten samen. Patrick Valk, Machiel Bekker, Marion Verdegaal en Esther van Tilborg werkten mee aan het realiseren van de bloemdecoraties.

Ook tijdens het jubileumjaar heeft Disney nog steeds hetzelfde doel voor ogen als 25 jaar geleden toen het park voor het eerst haar poorten openende, namelijk favoriete sprookjes tot leven brengen. En dat alles in een park waar zowel volwassenen als kinderen heel veel plezier kunnen beleven.

Intro-foto: Disneyland Paris.