Charmelia – De nieuwe Charmelia Blush geeft met de combinatie van 2 kleuren extra elán. Beide kleuren zijn helder en zorgen voor een mooi contrast. in 2017 werd  Alstroemeria Charmelia Blush exclusief geïntroduceerd door snijbloemenkweker Together2Grow en veredelaar Royal van Zanten.

Charmelia jubileert

Lange houdbaarheid

De bloem is vriendelijk, vrouwelijk en elegant. Beroemd en gewaardeerd voor hun lange houdbaarheid. Ook Blush-variant staat garant voor deze uitstekende eigenschap. De sierlijke Blush heeft een dicht bezette bloeiwijze die zorgt voor een levendig en kleurrijk effect. De tweekleurige bloemen en het blad blijven lang en constant in optimale conditie en behouden hun frisheid en heldere kleur. De plant zorgt meer dan 3 weken lang voor dubbel kleurplezier.

Charmelia® Blush

Charmelia heeft iets te vieren

En niet zomaar iets……….. deze week (week van 16 september 2021) wordt de 25 miljoenste Charmelia Pink steel uitgeleverd in Nederland. Zoveel Charmelia’s die een fleurige bestemming hebben gekregen, daar had niemand bij de introductie in 2014 van durven dromen. Een mijlpaal om enorm trots op te zijn. Door haar fraaie, betoverende uiterlijk, rijkbloeiende stelen en uitzonderlijk vaasleven heeft de bloem de afgelopen jaren vele harten veroverd. Met haar unieke eigenschappen heeft ze niet alleen furore gemaakt, maar is inmiddels ook een begrip binnen de hele sierteelt keten. Charmelia: je kunt er niet omheen.

charmelia

Met veel liefde

Charmelia is sterk, heeft bloemen in overvloed, is oogstrelend en door haar kenmerkende, aparte vorm enorm veelzijdig. Ze blijft iedereen verrassen; keer op keer. Ze is niet alleen een charmante blikvanger in gemengde arrangementen, maar kan ook prima in haar eentje de schijnwerpers pakken.
Met veel liefde, zorg een aandacht wordt de bloem veredeld door Royal Van Zanten en voor Europa geteeld door Decorum kweker Together2Grow om iedereen jaarrond te laten genieten van haar sprankelende schoonheid. De afgelopen jaren heeft de Pink-varaint gezelschap gekregen van White, Blush en Yellow en dat smaakt naar meer. Meer bloemen en (nog) meer kleuren welke in de nabije toekomst zeker te verwachten zijn.

Kijk ook eens naar deze twee nieuwe Alstremeria-variëteiten.

chrarmelia jubileum

Meer moois van veredelaar Royal van Zanten

Lees ook deze berichten op GroenVandaag:

3 nieuwe chrysanten geïntroduceerd

Organza, oosterse pluischrysant, Hollandse genen