Verrassende Phalaenopsis – Phalaenopsis is al een blikvanger. Maar de nieuwe variant Folkestone en de lijn The Living Collection by Artisan zijn ware pareltjes in huis. Aan het brede assortiment voegt het bedrijf uit Nieuwaal deze opvallende woonplanten en collectie toe. Zowel Folkestone als de planten van The Living Collection by Artisan zijn verrassende items. De eerste reacties uit het vak zijn veel belovend. Deze woonplanten gaan hun weg naar de consument vinden, daarvan is men overtuigd.

Verrassende Phalaenopsis

Phalaenopsis

The Living Collection

Phalaenopsis net even anders. Aan de wand, in een sfeerhoek of pronkend in de kast. Het nieuwe merk The Living Collection omvat verschillende decoraties. Die zijn speciaal bedoeld voor de ambachtelijke woonplanten. Bijvoorbeeld de weelderige Original Orchids.
Metal Frame, Wooden Frame, The Box en Terrarium maken op dit moment al deel van uit van The Living Collection. Vervolgens groeit deze eigentijdse collectie door regelmatig nieuwe items voor in het interieur toe te voegen. De planten zijn er in een sleeve of cadeauverpakking.

Folkestone

Folkestone heeft een compact formaat met gestapelde bladeren. Uniek is de hoeveelheid meertakken van deze Phalaenopsis. Dat levert een groot aantal bloemen op. De inspiratie komt van de adembenemende witte krijtrotsen nabij de Engelse stad Folkestone.
Deze verrassende Phalaenopsis is er als 4, 5 en 6-tak en wordt geleverd in H2O-bloom. Op de hoes komt het rotsachtige gevoel terug  door de gravel opdruk.

Ambacht

Artisan betekent ambacht. Verfijnd vakwerk dat hoort bij het maken van een superieure orchidee. Een Phalaenopsis met veel takken en bloemen in compact formaat. Deze handgemaakt planten zijn bovendien herkenbaar aan de ambachtelijke hoes of verpakkingsdoos.

Meer informatie over Artisan op: www.artisan-orchids.com.

Foto’s: Fotostudio Gerard-Jan Vlekke.

Internationale Dag van de Orchidee

Wist je dat de Phalaenopsis haar eigen dag heeft. Deze internationale feestdag is onderdeel van een meerjarige campagne die ten doel heeft om de plant te promoten in binnen- en buitenland, een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse orchideeënkwekers en de Europese Unie.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: 1 september: Internationale Dag van de Orchidee