HONSELERSDIJK – Black Friday. Dit jaar geen kortingen tijdens Black Friday bij Plantsome. De online-aanbieder van planten is klaar met de gekte rondom dit verkoopspektakel.

Megakortingen laten namelijk vaak geen ruimte over voor milieuvriendelijke producten en zorgen voor overconsumptie. Dit heeft een grote impact op het milieu. Daarom helpt Plantsome het milieu een handje en roept de ‘green week’ in het leven. In samenwerking met de Stichting OneTreePlanted plant het bedrijf van 25 november tot en met 2 december voor elke verkochte plant een boom. 

black friday

Bomen belangrijk

Bomen helpen de lucht te zuiveren, water te filteren, absorberen schadelijke koolstof uit de atmosfeer en zijn de belangrijkste ingrediënten in 25% van alle geneesmiddelen. Heel belangrijk dus dat er genoeg bomen op de wereld staan. De non-profit organisatie Stichting OneTreePlanted is gericht op wereldwijde herbebossing door bomen te planten en is hiermee de perfecte partner van Plantsome voor de ‘green week’.

black friday

Lancering ‘Brakke Takke’

De ‘green week’ wordt nog groener. Plantsome lanceert dan namelijk haar ‘Brakke Takke’ collectie. Dit zijn planten met een kleine afwijking zoals een scheef blad of een verkeerde omvang. Normaal gesproken gooit de kweker deze kerngezonde planten weg. Plantsome geeft ze nog een kans door hen met een kleine korting via de webshop aan te bieden. Minder waste én een unieke plant gegarandeerd!

Kijk op www.plantsome.nl voor meer informatie. Van 25 november tot en met 2 december geeft een teller op de website aan hoeveel bomen er inmiddels geplant zijn.

black friday

Broers

Plantsome is ontstaan uit de wil om huizen letterlijk te vergroenen met de mooiste kamerplanten. De broers Thom en Axel, broers met passie voor planten, besloten kamerplanten te gaan verkopen via internet. Plantsome biedt een keuze uit 150 soorten. 

Kamerplanten

Meer lezen over kamerplanten, zie deze artikelen op GroenVandaag:

Kamerplanten voor minder ziekteverzuim
4 badkamerplanten