HONSELERSDIJK – Een nieuw label voor de bijzondere primula Galaxy. De eerste in een reeks van zorgvuldig geselecteerde planten. In januari 2017 lanceerde de kwekersgroep Decorum haar nieuwe merkuitstraling en ook de noviteitenlijn kreeg een nieuwe look & feel. Decorum noviteiten zijn vanaf nu zichtbaar dankzij het opvallende Decorum Innovation label op de Decorum FEEL verpakking.

primula galaxy

 

Innovatie en (merk)ontwikkeling zijn belangrijke thema’s voor Decorum. Decorum kwekers zijn altijd bezig met ontwikkeling en daarom voortdurend op zoek naar nieuwe soorten, rassen en kleuren. Onder het vernieuwde Decorum Innovation label zet de kwekersgroep vanaf heden regelmatig innoverende Decorum leden en hun producten in de spotlight.

primula galaxy

Primula Touch Me Galaxy

De eerste Decorum noviteit onder het vernieuwde noviteitenlabel is de bijzondere Primula ‘Touch Me’ Galaxy van potplantenkwekerij Ammerlaan-Sosef. De Galaxy is de eerste soort met opvallende paars-wit gestreepte bloemen. Waar de standaard soorten maar één kleur hebben of in kleur overlopen heeft dit unieke soort veel meer contrast in de uitbundige bloem.