OEGSTGEEST – Regenton pure raindrop tovert een glimlach op je gezicht. Het ontwerp in de vorm van een regeldruppel is speels en een echte blikvanger voor iedere tuin. Met deze ton wordt regenwater op een duurzame en tegelijk stijlvolle manier opgevangen. Zo kan iedereen gemakkelijk het regenwater recyclen en een bijdrage leveren aan het milieu.
En wel handig als het zo droog is als nu.

 

regenton

 

Regenton

Raindrop Pure

De regenton sluit je aan op de regenpijp, zodat het overtollige regenwater wordt opgevangen zodat het niet allemaal in het vaak overbelaste riool terecht komt. Als de ton vol is, loopt het overtollige water weg via de regenpijp. De gieter wordt vanzelf gevuld met hemelwater. Het kraantje zorgt ervoor dat een gieter of emmer eenvoudig met regenwater kan worden gevuld. Ook is het mogelijk om de tuinslang aan te sluiten op de regenton, zodat de tuin eenvoudig, puur natuur met regenwater kan worden besproeid.

 

regenton

 

Design

Deze pure raindrop van Elho is bekroond met diverse designprijzen. De regenton is gemaakt van hoogwaardig, onbreekbare kunststof is uv-bestendig en behoudt z’n kleur in de volle zon. Strenge vorst is geen probleem, de raindrop is geschikt voor temperaturen tot -20 °C. Bij een vorstperiode moet het kraantje wel geopend worden, zodat het water kan weglopen.

 

regenton
Inhoud: 70 liter.
Met kraantje.
Kleuren: grijs met okergeel.

 

Informatie bij: www.elho.com