Rode Iris – Deze Valentijn kun je niet om haar heen; de Valentijnsiris. De prachtige rood getekende Iris is de perfecte bloem om een boeket om te toveren tot een verrassend, sprankelend en jeugdig boeket dat bijzonder in de smaak valt bij jonge stellen. “Het werken met de Iris Scarlett®️ als basis in Valentijnsboeketten maakt het geheel toch wel een stuk hipper en frisser. Kwekerij Middenweg Flowers hoorde dit al heel lang van bloemisten waar ze goed mee samenwerken. Dit jaar besloten zij dan ook om daar iets mee te doen” aldus kweker Can Kaya van Middenweg Flowers.

Rode Iris

rode iris

Luxer imago

Al langer zet kweker Middenweg Flowers zich in voor verbeteren van het imago van de Iris. Je ziet de Iris Scarlett®️ tot nu toe weinig gebruikt worden in boeketten , en dat mag anders. Onbekend maakt immers onbemind. Om hier beweging in te krijgen werkt de kweker samen met internationale bloemisten om samen de schoonheid, luxe én prettigere verwerkbaarheid goed tot uiting te brengen.

Valentijnsdag

Een Iris in een boeket heeft echt een grote verrassingsfactor. Speciaal voor Valentijnsdag vroeg Middenweg Flowers bloemiste Charissa van Straalen om een spectaculair boeket te maken met de Iris Scarlett®️ in de hoofdrol. Bloemisten hebben al jaren behoefte aan een breder aanbod in Valentijnsbloemen, met deze speciale Iris is daar een antwoord op gekomen. Van het boeket zijn prachtige foto’s en video’s gemaakt, welke de kweker de komende tijd zal delen op zijn social kanalen en met zijn klanten. Can: “Door mensen letterlijk de mogelijkheden met de Iris Scarlett®️ te laten zien, bieden we ze een verbluffende mogelijkheid om te verrassen deze Valentijn, dat is de insteek.”

rode iris

Specialist

Murat en Can Kaya kweken al sinds 2001 Irissen van het hoogste kwaliteitsniveau. Dit doen ze zowel vanuit de kas als vanaf het land. Middenweg Flowers is een van de weinige telers die de Iris jaarrond aanbiedt en het bedrijf heeft hoge ambities. De waardering voor de Iris moet significant omhoog, zo vinden ze. Met dat in het vizier introduceerden ze afgelopen jaar een compleet nieuwe huisstijl, breidden ze uit in Spanje en lanceren ze nu een speciale Valentijnsvariant.