Rondo Tuinpaviljoen. Hoklartherm, de Duitse producent van serres, kassen en overkappingen presenteert Rondo. Een roterend, vrijstaand tuinpaviljoen van glas waar je altijd, vier seizoenen lang, buiten in de zon, beschut kunt vertoeven. Een heerlijke en stijlvolle plek om bijvoorbeeld te loungen, te dineren maar ook om een jacuzzi of zwembad in te huisvesten. De unieke constructie van het glazen Rondo-paviljoen bestaat uit twee ronde wanden die je 360 graden kunt verschuiven. Zo heb je een open overkapping in de luwte ongeacht de windrichting. Een groot verschil met traditionele paviljoens, serres of overkappingen. Het exclusieve, stijlvolle paviljoen is volledig afsluitbaar en verkrijgbaar in verschillende modellen.

rondo tuinpaviljoen

Rondo Tuinpaviljoen

Rondo is geschikt voor zowel kleine als grote tuinen. Het ronde, glazen tuinpaviljoen is verkrijgbaar in doorsnedes van 331 tot 853 cm (hoogte: 264 tot 500 cm). De wanden zijn van veiligheidsglas en de aluminium constructie kan in elke gewenste kleur worden gecoat. Je kunt kiezen uit drie daktypen: koepel, pagode en rechte spanten. Een thermodynamische ventilator in het dak zorgt voor luchtcirculatie en een permanent aangenaam binnenklimaat. Wanneer de zonkracht sterker wordt, biedt een speciaal zonweringsysteem desgewenst bescherming.

Paviljoens, tuinkassen

Al bijna vier decennia produceert Hoklartherm in Apen (Nedersaksen, Duitsland) hoogwaardige glazen paviljoens, tuinkassen en diverse terrasoverkappingen. De 20.000 vierkante meter grote showtuin is zeven dagen per week geopend inclusief het gezellige Orangerie-café.

hoklartherm

Specificaties Rondo

Diameter: 331 – 853 cm
Hoogte wand: 210 – 250 cm
Totale hoogte: 264 – 500 cm
Materialen: Aluminium (constructie), veiligheidsglas (wanden) en plexiglas (koepel)
Standaardkleuren: Antracietgrijs, dennengroen en wit (aluminium)
Dakvormen: Pagode dak, koepeldak of glazen dak met rechte spanten
Extra’s: Zonwering, gekleurd en semi-transparant veiligheidsglas (wanden)

Meer informatie op www.hoklartherm.de.

Fotocredit: Hoklartherm

Voor een klassieker ontwerp kan je natuurlijk ook kiezen voor een prefab-tuinhuisje, die heb je ook in eco-vriendelijke uitvoeringen.

Meer tuinhuizen

Glazen paviljoen of toch een houten tuinhuis? Lees deze artikelen op GroenVandaag: