Roos Moccachino – Volgens het marketingplatform DecoFresh, een initiatief van een groep toonaangevende Keniaanse rozenkwekers, kunnen handelaren, bloemisten en designers hun hart ophalen met de charmante, nieuwe Roos Moccachino, een nostalgisch kunstwerk van veredelaar De Ruiter.

Roos Moccachino

Roos Moccachino is de meest romantische bloem van het jaar. Nu al, beweert DecoFresh. Het is een gemakkelijk te verwerken en zeer veelzijdige roos voor arrangementen en elk type decoratie. De zachte, delicate warme kleuren passen perfect bij de sfeer van bruiloften. De blozende roze-bruine roos is een compacte bloem die prachtig opent en voegt precies de juiste hoeveelheid kleur toe aan elke ruimte.

Perfecte roos voor bruidswerk

Roos Moccachino is veredeld door De Ruiter.

Rozenhemel

Bruiloften

Moccachino is een veelzijdige roos die gemakkelijk te verwerken is in elk type decoratie en boeket. Enkele gerenommeerde bloemisten en designers hebben de bloem al getest en zijn razend enthousiast.

Andreas Frank, bloemist en floral influencer bij Blumenwerk Neudenau uit Duitsland: “Wat een prachtige schoonheid, delicaat met een prachtig kleurenspel. Rose Moccachino heeft de kans om een van de nieuwe sterren in de huwelijksrozenhemel te worden. Ik kijk nu al uit naar het trouwseizoen 2023.”

Petri van Rijsdijk, bloemist bij Fiori Bloemen uit Nederland: “Moccachino gaat snel en prachtig open en geurt heerlijk! Daardoor is het een perfecte roos voor bruids- en rouwwerk! En deze roos is ook nog eens heel lang! De kleurintensiteit van deze roos is perfect! Van oudroze tot zalmroze, past bij elke combinatie. Een must voor elke bloemist!”

Linda Hanssen, bloemist bij Årstidens Bästa uit Zweden: “Moccachino is vanaf de eerste keer een favoriet. Glad en zachtroze, een perfecte mix. En als de roos in volle bloei staat, is ze gewoon perfect!”

Roos Moccachino

Door continu het assortiment te innoveren biedt Decofresh de meest trendy rozen voor elke gelegenheid. Decofresh Roses speelt een leidende rol in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe speciale rassen, werkt samen met toonaangevende veredelaars en heeft vele unieke en nichemarktrassen gelanceerd en geïntroduceerd.

Tips voor rozenverzorging

  • Gebruik een schone vaas.
  • Bloemenvoeding verbetert de levensduur van bloemen aanzienlijk en voorkomt het doorbuigen van de halzen.
  • Snijd enkele centimeters schuin van de stengel af om de nerven te openen voor het opnemen van water.
  • Verwijder alleen het blad aan de onderkant tot aan het punt waar de stengel in het water staat.
  • Vul het water bij als het ’troebel’ wordt.
  • Houd de vaas uit de buurt van groenten en fruit, want het ethyleengas dat hierdoor vrijkomt beschadigt je rozen.
  • Haal uitgebloeide bloemen eruit, zodat ze de andere niet besmetten.
  • Houd je bloemen uit de buurt van hoge temperaturen en direct zonlicht.
Fotocredits introfoto, Thursd., bruidsboeket door Tom de Houwer.

Andere bruidsbloemen

Maar er zijn natuurlijk ook andere bloemen die op een bruiloft niet misstaan, zoals de stijlvolle freesia en de klassieke orchidee.