Sky Blue & Bright White – Traditioneel onthult sierteeltmediaplatform Thursd.com in november de Floral Trend Color of the Year. Voor 2024 zijn dat twee kleuren die elkaar versterken: Sky Blue & Bright White. Samen beelden ze creativiteit, openheid en een nieuwe start uit.

Sky Blue & Bright White

‘The Sky Is the Limit’ wordt meer dan een zinsnede; elke dag is een nieuw begin, en dat geeft oneindige kansen. Met een open hart, heldere geest en een creatieve mindset. Daar staan deze kleuren voor.

Het Sky-kleurenpalet Voor designers

Zoals elk jaar komt de florale trendkleur met een palet aan bijpassende kleuren. De delicate blauwtinten roepen sereniteit en kalmte op, terwijl het warme oranje en zachte goudgeel van het ochtend- of avondgloren hartstochten van diep van binnen opwekken. Zelfs het nachtblauw wat de aarde donkerbruin laat schijnen brengt een gevoel van mysterie en verwondering met zich mee en herinnert ons eraan dat er in de onzekerheden van het leven verborgen schoonheid schuilt. Al de kleuren uit het kleurenpalet dat bij de florale trendkleur komt rijgen we van de natuur, als een geschenk.

De komende weken staat Thursd.com in het teken van de Floral Trend Color of the Year 2024. Sky Blue & Bright White brengen bloemstylisten en andere designers uit de sierteeltindustrie samen om te werken aan een mooie toekomst. Vanaf vandaag daagt Thursd. ontwerpers van over de hele wereld uit om hun bloemwerk in dit kleurenpalet op hun sociale kanalen te posten met de hashtags #thursdtrendcolor2024, #skybluebrightwhite en #trendcolor2024, zodat ze kunnen worden getoond op Thursd.com.

In 2023 was Passion Red de kleur van het jaar.

De psyche van blauw

Sommige mensen zien blauw als een koele kleur, anderen zien blauw als een warme kleur. Psychologisch gezien kan blauw worden gezien als kalmerend en rustgevend. Blauw zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen en kan de concentratie verbeteren. (bron: whisky friday)