GroenVandaag, nieuwssite over bloemen & planten, wonen en duurzaam vergroenen

Sterrenbeeld vissen? Dan ben je een Dahlia!

2020-08-13T18:41:04+02:001 maart 2020|Nieuws|

OEGSTGEEST – Sterrenbeeld vissen en Dahlia. Wie geboren is tussen 19 februari en 20 maart heeft als sterrenbeeld vissen. Google even en je vindt mooie eigenschappen van dit sterrenbeeld. Zo hebben vissen een groot hart en zijn ze spiritueel en empatisch. Ze hebben ook mindere kantjes. Vissen zijn lui, escapistisch en overgevoelig. 

Het is maar een kleine vangst uit die enorme school van horoscopen die je op het internet aantreft. Je kan er naar hartelust uit hengelen.

Bloemenservice-organisatie Bloomon deed dit jaar ook een duit in het zakje en kwam met een heuse bloemenhoroscoop, de florascoop. Waarin voor ieder sterrenbeeld een bloem en een voorspelling. Wie nu -1 maart- vis is, is ook een Dahlia.

Sterrenbeeld vissen

Dahlia

Volgens Bloomon is de Dahlia een veelzijdige bloem die niet bang is om z’n echte kleur te laten zien. Net als sterrenbeeld vissen, die bekend staan om hun sympathieke, artistieke, veelzijdige en aantrekkelijk karakter. De Dahlia is daarom de bloem van dit sterrenbeeld, want ze staat voor ‘voor altijd de jouwe’ en is hét symbool voor kracht en overvloed. Liefdespartners zullen vissen omschrijven als de ultieme romantici, wat vissen tegelijkertijd ook een beetje overgevoelig maakt.
Als het vissen lukt om in 2020 de dag te plukken, dan kan deze Dahlia nog een vruchtbaar jaar tegemoet zien, aldus Bloomon.

sterrenbeeld vissen

Bomenhoroscoop

Volgens de Keltische bomenhoroscoop zijn sterrenbeeld vissen wilgen. Of specifieker treurwilgen, want het is de melancholie die vissen aankleeft. Daarbij hebben vissen een artistieke inslag. Dromers zijn het ook. En rusteloos en wispelturig. Lijdend in de liefde, maar meesters van hun eigen lot. Wilgen zijn natuurmensen, omdat de natuur hun leed een eenzaamheid verzacht.

Libelle

Dan maar kijken wat Libelle zegt over Vissen. Dat klinkt al een stuk beter. Volgens Libelle hebben Vissen in januari opslag gekregen en kunnen zij 2020 inboeken als een uitstekend carrièrejaar. Dat wil zeggen, als de vis niet te behoudend en voorzichtig opereert.

Weegbree

En dan heb je nog de Indiaanse horoscoop. Daar zijn vissen weegbree. Weegbree staat bekend om zijn helende krachten. Het helpt niet alleen tegen gif, maar het verzacht bovendien de pijn.

Denk dat vissen even de tijd moeten nemen om te bepalen aan welke horoscoop zij de voorkeur geven.

Sterrenbeeld Waterman

Zie voor het sterrenbeeld Waterman, dit artikel op GroenVandaag:

foto-credits:
-tekening Dahlia, Bloomon
-foto treurwilg, RGB stock, ayla87, Christa Richter

Ga naar de bovenkant