Succesvolle Valentijn 2017 – Ruim 1.100 bloemisten van Fleurop waren vandaag, op Valentijn, volop in actie om vele ontvangers een goed gevoel te bezorgen. Door de bloemisten van Fleurop werd de afgelopen dagen een recordaantal boeketten bezorgd. Het samengestelde boeket ‘Zo lief’ is favoriet.

Succesvolle Valentijn 2017

Liefde kenbaar maken

De valentijnscampagne van de marktleider die mensen oproept om hun liefde kenbaar te maken, heeft dit jaar zijn vruchten afgeworpen.

‘Zo lief’ populairst op Valentijnsdag

fleurop valentijnRecordjaar

Op deze Valentijnsdag merkt Fleurop dat de romantiek volop in de lucht hangt. Michel van Slingerland, marketing- en salesmanager van Fleurop: “Elk jaar is rond Valentijnsdag een piekmoment, maar dit jaar merken we dat de romantiek nog volop leeft. Of het nu door het zonnige weer komt of door onze campagne: mensen hebben massaal mooie boeketten besteld. Ruim 60 procent meer dan vorig jaar. Ondanks dat Valentijnsdag toen op zondag viel, hebben onze bloemisten toen ook de hele dag bezorgd. Desondanks is 2017 dus echt een recordjaar qua valentijnsboeketten.” De meeste boeketten werden dit jaar bezorgd in Amsterdam.

Alles voor de liefde

Dat juist het boeket ‘Zo lief’ met roze accenten de publieksfavoriet van 2017 is, had Van Slingerland wel verwacht. “Het is de mix van klassieke rozen en vrolijke gerbera’s en tulpen. Precies de combinatie die past bij romantiek anno 2017.” Geld en afstand spelen geen rol op Valentijn, de dag van de romantiek, concludeert de marktleider in boeketten. Het duurste boeket van dit jaar was € 275,- en bestond uit rozen. De bloemengroet die het verste ging, was naar Coffs Harbour, Nieuw-Zuid-Wales, Australië.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag:  ACTIE: Valentijn Ravello 2 voor 1

Bekijk hier de valentijnscampagne van Fleurop.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer