HEERHUGOWAARD – Al vele jaren brengt Amigo Plant vetplanten met verschillende concepten op de markt. De Heerhugowaardse succulenten-kweker introduceert deze week  weer een nieuw concept, namelijk een sombrero potcover.

Succulenten

Zomers imago
Met de introductie van deze koker probeert het Noord-Hollandse bedrijf het Latijns-Amerikaanse gevoel van de succulenten in de supermarkten, tuincentra en bloemenwinkels op de consumenten over te brengen. Die uitstraling past bij het warme imago van de succulenten.
De potcover vervangt het steeketiket en geeft een nettere presentatie van de planten in de winkel. In de bovenkant van de sombrero zit een klein gat. Hierdoor is het voor de consument gemakkelijker om tijdens het winkelen de planten mee te nemen, maar ook om de planten in het voorjaar of de zomer in de tuin aan bijvoorbeeld de schutting te hangen.

De sombrero biedt ook extra bescherming aan de planten. Bovendien staan alle verzorgingstips op de cover vermeld. De potcovers zijn vooralsnog alleen te verkrijgen bij planten in potmaat 8,5 en 10,5 cm. Deze zijn van elkaar te onderscheiden door een gele rand aan de bovenkant op pot 8,5 cm en een groene rand op pot 10,5 cm.

Meer informatie op Amigo Plant