Originele onderdelen – Case IH tractoren van Amerikaanse makelij zijn ontwikkeld om optimaal te functioneren in de landbouw van nu. Dit merk heeft altijd trekkers gemaakt met veel vermogen, die helemaal voldoen aan de wensen van de agrariër. Natuurlijk wil elke gebruiker dat zijn Case IH trekker topprestaties blijft leveren en snel en efficiënt werkt. Originele onderdelen zijn hiervoor onmisbaar. Hoe pak je het aan, als een onderdeel versleten is of begint te haperen en snel aan vervanging toe is?

Originele onderdelen

Krachtige, gebruiksvriendelijke trekkers van Case IH

Case IH is een producent die over de hele wereld bekend is en die een geschiedenis heeft die bijna tweehonderd jaar teruggaat. Deze Amerikaanse fabrikant is in 1973 gaan samenwerken met de Britse tractorfabriek David Brown en in 1999 gefuseerd met New Holland. Case IH is eeen sterke trekker die zeer gebruiksvriendelijk is. Door voor originele vervangonderdelen te gaan, blijven de prestaties van de tractor zoals de gebruiker  gewend is en verleng je de levensduur van uw landbouwmachine. Als je dus voor de hoogste kwaliteit gaat en altijd op de trekker wilt kunnen rekenen, dan zijn originele onderdelen een must.

Gebruikte of nieuwe trekkeronderdelen uitkiezen

Groothandels in tractoronderdelen beschikken vaak over een online catalogus. Hierin kun je makkelijk zoeken op de categorie die je nodig heeft, zoals de koppeling, remmen of verlichting. Ook kun je hier specifieke Case IH onderdelen vinden, door op termen als ‘handrem’ of ‘interieurverlichting’ te zoeken. Geef je er de voorkeur aan om tweedehands onderdelen te bestellen, dan zijn er ook tweedehandsspecialisten voor trekkeronderdelen. Het is belangrijk om in ieder geval originele onderdelen te blijven gebruiken, die de kwaliteit bieden die hard nodig is. Een specialist in onderdelen van topmerken heeft vaak ook oldtimeronderdelen.

Tractor in goede conditie houden met de juiste onderdelen

Originele Case IH onderdelen voldoen aan de hoge eisen van het merk Case IH. Hiermee blijft de tractor in een goede conditie. Tractorspecialist Koop van der Wal heeft online brochures voor elk bekend tractormerk, zoals David Brown, Massey Ferguson en Case IH. Hier vind je per categorie de onderdelen die je nodig hebt. Bij elk product staat bovendien vermeld hoeveel ervan op voorraad zijn. Daarnaast heeft Koop van der Wal een groot aanbod in tweedehands onderdelen en oldtimeronderdelen. Op vragen over onderdelen of tractoren, geven de medewerkers bovendien een deskundig advies.