OEGSTGEEST – Hoe verzorg je nu het best je orchidee? Hoe zit het met water geven en onderhoud? En kun je orchideeën na de bloei nog een keer in bloei krijgen?
Omdat dit vragen zijn die bij veel orchideeliefhebbers leven heeft Bloemenbureau Holland met de medewerking van orchideeënkwekers een prachtig gidsje gemaakt met 11 tips om langdurig van je orchidee te genieten.

 

orchidee

Orchidee

Verzorgingstips

De tips zijn samengebracht een 3-stappenplan:
-watergeven
-onderhoud
-bloei

Bij elke stap is behalve tekst en mooie foto’s ook een instructievideo opgenomen, waarin je in een paar seconden wordt bijgepraat door een expert.

 

[youtube id=”vbnJPxhcbnM” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”?rel=0&controls=0&showinfo=0″ class=””]

 

Bedoeling van de gids is aan te geven dat het verzorgen van orchideeen minder moeilijk is, dan over het algemeen wordt gedacht. Met de juiste tips & tricks kan iedereen een orchidee happy & fit houden. En wie weten nu beter hoe je deze plant het beste kan verzorgen dan de orchideeënkwekers zelf.

 

Hier kun je de orchideeëngids bekijken en downloaden

orchidee

 

Soorten orchideeën

Wist je dat er wel 25.000 verschillende soorten orchideeën zijn. Deze zijn weer op te delen in de twaalf types. Alle types zijn opgenomen in de gids. Het driestappenplan voor de verzorging is toepasbaar op ieder type.

 

Meer informatie: www.orchidsinfo.eu