NAALDWIJK – Illustraties maken een comeback in de mode- en kunstwereld. In een tijd waarin iedereen met een telefoon goede foto’s kan maken, is een illustratie exclusief, origineel en charmant. Een illustratie zegt meer dan duizend woorden.

Mode

Reden voor de initiatiefnemers van de Europese campagne ter promotie van de orchidee om samen te werken met de internationaal bekende fashion illustrator Meagan Morrison.

Speciaal in opdracht van de orchideecampagne, getiteld ‘Show who you are’, geeft Meagan met enkel een geraffineerde penseelstreek haar persoonlijke interpretatie aan de koningin onder de planten: de orchidee. De illustraties zijn vanaf september online te bewonderen.

meagon morrison en de orchidee

Meagan Morrison
“Het tekenen van orchideeën geeft me een gevoel van vrijheid. Voor mij vertegenwoordigen ze het idee van groei, leven en wedergeboorte. Ik ben ook echt verrast door de veelzijdigheid van deze plant met meer dan 25.000 verschillende soorten. Het was een fantastische uitdaging om de orchidee in een high-fashion context te portretteren,” Aldus fashion illustrator én mode- en orchideeliefhebber Meagan Morrison.

 

Doe hier de orchidee-test en kijk welke orchidee bij jou past.

 

De elegante, van origine Canadese, maar in New York gevestigde illustrator sierde met haar expressieve, eclectische en vrouwelijke stijl de meest toonaangevende tijdschriften. Ook werkt zij in opdracht voor een groot aantal gerenommeerde high end fashion merken. Haar inspiratiebronnen? “Reizen, en dan in het bijzonder kleurrijke bestemmingen met een rijke geschiedenis, sculpturale accessoires en alles wat bloeit.” Haar dagelijkse werk is te zien op haar blog en social media kanalen.

Vanaf september 2017 zijn de illustraties van Meagan, die zij speciaal voor de orchideecampagne maakte, onder andere te zien op www.orchitypes.eu waar bezoekers er via een online test achter kunnen komen welke van de meer dan 25.000 soorten orchideeën, je het beste cadeau kunt geven aan verschillende typen personen en bij verschillende gebeurtenissen.

 

[youtube id=”BQCKAuKNYW8″ width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”?rel=0&controls=0&showinfo=0″ class=””]

 

Website: www.orchidsinfo.eu
Facebook: https://www.facebook.com/orchidsinfo
Twitter: https://twitter.com/orchids_info
Instagram: https://instagram.com/orchidsinfo
Pinterest: https://nl.pinterest.com/orchidsinfo