HONSELERSDIJK – Deze week, een paar dagen na het huwelijk van het jaar, is de Vogue Royal Wedding special uitgebracht. Het magazine opent met zes pagina’s bruiloft-inspiratie.
De special staat helemaal in het teken van trouwen. Met prachtige fotografie met de mooiste bloemenarrangementen en jurken in oogstrelende decors. Vogue geeft hiermee inspiratie voor een onvergetelijke bruiloft waarop bloemen meer dan een romantische bijrol spelen.

 

Royal Wedding

royal weddingVoor alle bruiloft-inspiratie

De Vogue Royal Wedding special is vanaf deze week te koop in de winkel of op de website van Vogue. De special wordt uitgegeven in een oplage van 40.000 stuks. De Royal Wedding-special is uitgebracht in samenwerking met mooiwatbloemendoen.nl en volgt op eerdere succesvolle samenwerkingen tussen Mooiwatbloemendoen.nl en magazines als ELLE, Delicious en Harper’s Bazaar.

 

Mooi wat bloemen doen

Op Mooiwatbloemendoen.nl meer en exclusief fotomateriaal, dat niet te zien is in de special. Daarnaast een gloednieuw trouwdossier met de meest bijzondere (tafel)aankleding, frisse bruidsboeketten en leuke tips voor DIY feestdecoratie met bloemen en planten. Uiteraard is er ook een bijbehorend Pinterest-board Bruiloft voor nog meer bruiloftsinspiratie.

Nog meer nieuws over bruiloften en bruiloft-aankleding in dit artikel op GroenVandaag: Kwekerij Piet Vijverberg lanceert Wedding Orchid.